4 Temmuz 2022 Pazartesi

BEYKOZ YEŞİLAY SPOR KULÜBÜ İLK OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ


Beykoz İlçesinde son kurulan spor kulüplerinden birisi de Beykoz Yeşilay Spor Kulübü oldu...

Yeşilay Spor Kulübünde İlk Başkan ise Beykoz Yeşilay Şube Başkanı Dr. M.Talha Uçar oldu. Beykoz Yeşilay camiası hafta sonunda spor kulüplerinin kongresinde bir araya gelirken oldukça heyecanlı bir ortam vardı.




Sporun bireysel ve toplumsal anlamda madde bağımlılığının önlenmesindeki rolü bilinirken bu anlamda Beykoz'da kurulan spor kulübünü bundan sonraki süreçte yoğun bir etkinlik süreci bekleyecek gibi.




Yeşilay Beykoz Şubesinin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi.


Beykoz Yeşilay Spor Kulübümüzün İlk Olağan Genel Kurul Toplantısını üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.

Sporun fiziksel ve ruhsal etkilerinin yanında, bağımlılık ile mücadelede büyük önemi bulunmaktadır. Özellikle boş zamanlarını spor faaliyetleri ile geçiren gençlerimiz, doğal olarak bağımlılık yapıcı madde ve davranışlara yönelmeye ihtiyaç duymamaktadır. Bu noktada spor kulübümüz gençlerimizi bağımlılıktan korumaya yönelik önleyici çalışmalar kapsamında önemli bir yere sahiptir.
Kulüp başkanımız Dr. M. Talha Uçar ve seçilen yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyelerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.
Genel kurulumuza katılım sağlayıp bağımlılıkla mücadele alanında bizlere destek olan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
Beykoz Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübümüzün ilçemize hayırlı olsun.

Bizde ER-HA Beykoz olarak hayırlı uğurlu olsun temennilerimiz ile başarılı bir çalışma süreci diler medya anlamında her daim yanlarında olacağımızı iletiriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder