6 Temmuz 2022 Çarşamba

ÇUBUKLUSPOR BAŞKANI COŞKUN TOSUN'DAN RAMAZAN HOCA'YA TEŞEKKÜR VAR


Çubukluspor'da efsane antrenör Ramazan Sökmez'in Kulüpteki görevlerine veda ettiği paylaşımını yaptıktan sonra Kulüp Başkanı Coşkun Tosun'dan açıklama geldi.

Mor-Sarılı ekibin başkanın yapmış olduğu sosyal medya paylaşımının aynen aktarıyoruz...

Güle güle Ramazan hocam...17 yıl kulübümüze hizmet verdin...büyük bir özveri ve sahiplenme duygusuyla kulüp menfaatlerini hep önde tuttun, seninle üzüldük seninle mutlu olduk çoğu zaman Şampiyonluklar kazandık gruplarda Şampiyonluklar kazandık İstanbul ve Türkiye şampiyonalarında marka yaptık.

Çubuklu'yu tanıttık tüm Türkiye’ye onlarca kupa kazandık hepsinde alın terin var. Onca yetenek kazandırdın kulübe geleceğimiz güvende olsun diye. teşekkürler hocam bütün yaptıkların için...unutma ki vefa pek bilinmez bizim spor camiasında...başarı ise hep kıskanılır. çekmek isterler kendi seviyesiz dedikodularının girdaplarına...üzülür insan ruhu incinir kalbi kırılır zaman zaman.

Erdemli olmak tam da bu anda adam gibi ayrılmasını bilmektir, adaletli merhametli yardımsever benliğinle ilaç olduğun nice gönüller özellikle ihtiyaç sahibi gariban sporcular mahzun kalacak olsa da bu kez dur gitme kal demiyorum sana. git huzurlu mutlu olacağın yere git... ruhunun özgür olacağı yeni ufuklara. Sarsılmaz dostluğumuz sonsuza kadar devam edecek nasıl olsa...hakkını helal et bizlere ramazan hocam. varsa helal olsun bizimki de sana.

Coşkun Tosun-Çubuklu Spor Kulübü Başkanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder