8 Kasım 2022 Salı

A.HİSARI İDMANYUDU GENÇLERİ ZİRVE YARIŞINDA BEN DE VARIM DEDİ 3-2


İstanbul Amatör Ligleri U14 Yaş kategorisi 43.Grubunda haftayı galibiyetle kapatan Anadoluhisarı İdmanyurduspor Takımında neşe hakim!

Müsabakaya ev sahibi takım henüz ilk dakikalarda bulduğu golle üstün başlarken Beykoz temsilcisi beraberlik için yüklendiği dakikalardan gol bulamayınca devre 1-0 tamamlandı.

İkinci yarıda etkili bir futbol sergileyen Boğaziçi ekibi Anıl Berk ile gelen beraberlik golü sonrasında moral-motivasyonun en üst seviyelere taşıdıktan sonra 10 dakika içinde üst üste bulduğu 2 golle ağrılığını sahaya yansıtmasını bildi. 

Valide Tayfunspor Anıl ile bir gol daha bulsa da evindeki maçı üzgün kapatırken A.Hisarı İdmanyurdu takımı galibiyeti soyunma odasında doyasıya kutladı.

Stat : Dudullu Stadı

Hakem : Muhammed Şamil Geçgün

Valide Tayfunspor U14 : Ömer Faruk, Kerem, Atakan, Musab Yusuf, Furkan Can, Ali Arda, Mehmet Akif ( Dk.61 Ömer Kerem ), Alperen, Muhammed ( Dk.61 Mahmut Rüzgar ), Efe Onur, Anıl Ege

Yedekler : Muhammed Ali Kondakçı, Emirhan, Mehmet Emir, Mert

Antrenör : Orhan Keskin

A.Hisarı idmanyurdu U14 : Ayaz Topraktan, Burak ( Dk. 35 Samet Veysel ), Batu ( Dk.35 Kaan İbrahim ), Pusat, Mir Azad ( Dk.50 Oğuzhan ), Furkan, Hamza, Batuhan, Eren, Aytekin Dağhan, Sayer

Yedekler : Barış, Anıl Berk, Alp, Yağız Baran, Yiğit İbrahim

Yönetici : Yiğit Can Güzen

Goller : Dk.3 Mehmet Akif Öztürk, Dk.47 ve Dk.60 Anıl Berk Abre, Dk.56 Hamza Tüysüz, Dk.69 Anıl Ege Orhanlar

ERKAN BALKAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder