7 Kasım 2022 Pazartesi

ÇOKTİN AİLESİNDEN TEŞEKKÜR VAR !


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunda Beykoz İlçesini temsil etmekte olan Ortaçeşmespor hafta sonunda Beykoz Stadında Selimiyespor ile karşı karşıya gelmişti.



Bordo-Beyazlı ekip maçtan önce Başkan Mazlum Çoktin'in Nisan ayında vefat eden Kardeşi Boyner Cem Çoktin için özel bir anma programı tertip edildi. 




Çoktin Ailesi fertlerinin de katılım sağladığı etkinlikte karşılaşmayı izlemeye gelenlere ikramlarda bulunulmuştu. Maça her iki takım da hazırlanan özel pankart ile çıkarken tribünlerden alkış almıştı.




Maçın başlama düdüğü öncesinde takımlarını tribünlere çağıran Ortaçeşmespor taraftarları " Cem Çoktin ölmedi kalbimizde yaşıyor " tezahüratı eşliğinde sahaya karanfil attı.




Çoktin Ailesi adında açıklamada bulunan Ortaçeşmespor Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin, " Hafta sonunda gerçekten de hep birlikte duygusal anlar yaşadık. Düzenlediğimiz programa katılım sağlayan herkesten Allah razı olsun. Bu camianın ne kadar büyük bir yer olduğunu bir kez daha yaşayarak gördük. Aileleri ile hem programımıza katılan hem de tribünlerden takımlarına moral veren bu güzel insanlara çok teşekkür ediyorum. " diye konuştu.




Başkan Çoktin, Selimiyespor maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede ise " Kazanacağımız bir maç idi, rakibimiz de bir hayli direnç gösterdi. Aylar sonra takımlarına kavuşan taraftarlarımıza bir galibiyet hediye etmek isterdik ancak kısmet olmadı. Futbolcularımız ellerinden gelen yaptılar ancak olmadı " diye konuştu.




TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder