12 Kasım 2022 Cumartesi

BEYKOZ GK VOLEYBOL MİDİ KIZ TAKIMI GALİBİYETLE BAŞLADI


Beykoz İlçesi Kulüplerinden GK Spor Kulübü, son yıllarda büyük bir çıkış yakalayarak başarılı çalışmaları ile göz doldurmakta.

Güçlü bir alt yapıya sahip, özellikle alt yapıdan yetiştirdiği sporcuları ile gündemde olan GK Spor Kulübü, teknik ekipte görev alan uzman, tecrübeli ve pedagojik formasyonlu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri Koordinesinde, genç ve dinamik antrenörler ve her yaş grubundan sporcuları ile liglerde mücadelesini sürdürmekte.

Midi Kızlar İstanbul Gelişim Ligi 1.Bölge E Grubunda ilk maçını 2-0 gibi net bir skorla rakibini geçerek, ilk hafta grubunda liderlik koltuğuna oturdu.

GK Spor Kulübü Baş Danışman ve Genel Koordinatör Ercan ÇETİN yaptığı açıklamada‘’ Küçük yaştan itibaren yetiştirdiğimiz sporcularımız ile Basketbol, Voleybol, Futsal, Jimnastik, Yüzme, Masa Tenisi, Karate branşlarında çalışmalarımız devam etmektedir. Her yaş grubundan takımlarımız lig müsabakalarında yarışmaktadır. Teknik ekip olarak, Anne, Baba, Çocuk ve Gençlerimize sesleniyoruz. GK Spor Kulübü ailesinin kapıları herkese açıktır. Çocuklarınızı ve Gençleri Kulüp çalışmalarımıza bekliyoruz. Tüm altyapı çalışmalarımız ve spor okullarımız Kavacık Celal Aras Anadolu Lisesi Spor salonunda devam etmektedir.’’ Şeklinde konuştu.

Kulübün Teknik Sorumlusu Atan GÖK ‘’ Küçük yaşta sıfırdan başladığımız sporcularımızı yetenekleri, ilgi ve istekleri doğrultusunda branşlara yönlendiriyoruz. Alt yapıdaki teknik ekibimizle birlikte yaptığımız planlama doğrultusunda sporcularımızı yetiştiriyor ve aynı zamanda okuldaki derslerini de planlamamıza dahil ederek çalışmalarımızı yönlendiriyoruz.’’ şeklinde açıklama yaptı.

GK Spor kulübünün tüm çalışmalarında ve müsabakalarında başarılarının devamını dileriz.

 HABER KAYNAĞI / Beykoz Eğitim ve Spor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder