23 Aralık 2022 Cuma

ORTAÇEŞMESPOR'DA ÇETİN NALBANTOĞLU'NDAN 22 GÜNLÜK CEZA TEPKİSİ VAR


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunda ilk iki yarışının iddialı takımlarından olan Ortaçeşmespor'da Teknik Sorumlu Çetin Nalbantoğlu'na verilen 22 günlük hak mahrumiyeti cezası şok etkisi yarattı!

Geride kalan hafta sonunda Beykoz Stadında oynanan Ortaçeşmespor-Pınarspor müsabakasında Bordo-Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Çetin Nalbantoğlu karşılaşmanın hakemi tarafından gösterilen Kırmızı Kart sonrasında oyun alanı dışına çıkartılmıştı. Maça ait raporun ceza kuruluna ulaşması sonrasında Nalbantoğlu'na 22 gün hak mahrumiyeti kararı çıkmıştı.

Beykoz ekibinde verilen bu ceza çok ağır nitelikte bulunurken, Antrenör Çetin Nalbantoğlu tüm engelleme ve sorunlara karşın birlik-beraberlik içinde olup hedefe ulaşacakları yönünde açıklamada bulundu.

ER-HA Beykoz'a başarılı teknik adam tarafından gönderilen açıklama notunda şu ifadelere yer yerildi ;

VURUN ABALIYA...

Şahsıma verilen 22 günlük cezayı şiddetle kınıyorum...Bu güne kadar sessiz kaldım ama her sabrın bittiği yer vardır.

Çocuğum yaşındaki hakemin bana saygısızca emir kipleri kullanarak yapmış olduğu tahriklere katlanmak mümkün değil...

Unutulmasın ki bu takım sezona geçen yıldan kalma cezaları çekerek 2 iç saha maçını deplasman gibi oynamıştır.

Gelinen noktada, sahası, tesisi elinden alınmış, bütün altyapısı dağıtılmış, haftanın birkaç günü halı sahada idman yapmaya çalışan, maddi-manevi sıkıntılar yaşayan, önü kesilmek istenen, vurun abalıya misali Mobbing uygulanan bir takım ve camiadır.

Her şeye rağmen pes etmeyen, kocaman yürekli oyuncularımı tebrik ediyorum...kolay olanı herkes yapar zor olanı daha da kenetlenip Biz Başaracağız...

Çetin Nalbantoğlu



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder