23 Aralık 2022 Cuma

GÜMÜŞSUYUSPOR HEM RÖVANŞI HEM DE 3 PUANI ALMA DÜŞÜNCESİNDE


İstanbul 1.Amatör Lig 13.Grubunda mücadele eden Gümüşsuyuspor hafta sonunda oynayacağı 2.yarının ilk maçı olan Maltepe Yıldızspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

Yeşil-Beyazlı ekip sezonun açılış maçında deplasmanda oynadığı ve Kırmızı Kartların muhatabı olunduğu mücadelede rakibine 2-1 mağlup olmuştu.



Gümüşsuyuspor Kulüp Başkanı Mustafa Kurtuluş zorlu mücadele öncesinde yapmış olduğu açıklamada karşılaşmadan mutlak surette 3 puan ile ayrılma düşüncesinde olduklarına dikkatleri çekerken, " İkinci yarı maçları hafta sonu başlarken hem üst hem de düşme hattında yer alan takımlar için önemli maçlar başlıyor. Biz de bu anlamda özellikle iç saha maçlarında kayıp yaşamamak zorundayız. Bu nedenle Maltepe Yıldızspor maçında alacağımız 3 puanın sonraki haftalar dikkate alındığında bize büyük bir katkı katacağı düşüncesindeyiz. Futbolcu kardeşlerimiz de yaşanan sürecin farkında. " diye konuştu.

Beykoz temsilcisinde Teknik Sorumlu Kamil Çolak ise hafta içinde iyi bir hazırlık süreci yaşadıklarına değinirken, " Çıkacağız ve maçı kazanıp 3 puanı hanemize ekleyeceğiz. Ben buradan Gümüşsuyuspor sakinlerine seslenmek istiyoruz, Beykoz Stadındaki mücadele bizleri yalnız bırakmasınlar. Yarın ( Cumartesi ) İnşallah galibiyet sevincini hep birlikte yaşayalım " dedi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder