27 Şubat 2023 Pazartesi

RÜZGARLIBAHÇESPOR KIZ FUTBOL TAKIMI DEPREMZEDELER İÇİN SAHAYA ÇIKTI


Ülke genelinde resmi müsabakalar olarak ara verilen sportif faaliyetler özel ve anlamlı turnuva ve karşılaşmalar ile devam etti.

Değişik illerde Depremzedeler için yapılan müsabakaların bir adresi de Şişli-Mecidiyeköy'de Cemil Candaş Sahası idi. U17 Yaş Genç Kızlar Takımlarının katılım sağladığı Depremzedeler için yardım kampanyası turnuvası hafta sonuna damga vuran etkinlikler arasında yerini aldı.




Turnuva Organizasyon Komitesi adına açıklamada bulunan Sportürk TV / amatöründünyası.net Genel Yayın Yönetmeni Hakan Ertürk etkinliğe ait şu açıklamada bulundu ; 

Tüm zamanların en büyük doğal afetlerinden biriyle karşı karşıyayız. Yaşadığımız anlatılmaz acılar karşısında yüreklerimiz sızlıyor. İhtiyaçlar çok fazla. Ama şimdi, millet olarak depremzedeleri desteklemek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Depremin merkez üssü başta olmak üzere civar illerde sürdürülen iyileştirme ve hayatın normale döndürülmesi çalışmalarına destek vermek amacı ile 25 - 26 Şubat tarihlerinde Mecidiyeköy Cemil Candaş Tesisleri'nde İstanbul Merkezli Kadın Futbol kulüpleri olarak düzenlediğimiz turnuvada elde edilen gelirin tamamını depremzedelere bağışlayacağız.

Bizim topladığımız yardımların okyanusta bir damla olacağını biliyoruz. Ancak, çocuklarımızın sosyal sorumluluklarının arttırılması ve başta deprem olmak üzere afet gerçeği ile her daim karşı karşıya olduğumuzun farkındalığını yaratmak açısından bu ve benzeri organizasyonların öneminin farkındayız.

Spor kulüplerimiz ve futbolcularımız depremzedeler yararına gerçekleştirdiğimiz etkinlikte aramızda görmekten mutluluk duyduk. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.




Bu özel Turnuvaya Beykoz İlçesinden da bir katılım vardı...İlçeyi TFF Kadınlar Futbol 3.Lig ve Alt Yaş Grubu Liglerinde temsil eden Rüzgarlıbahçespor Kulübü de maçlara çıkarken, anlamlı bir katkıda bulunmuş oldu.

Rüzgarlıbahçespor Kulüp Başkanı Bayram Taşkıranlar Kulüp ve mahalle olarak depremzedeler için ilk günden beri yoğun bir mesai harcayıp, bölgede çalışmalar yaptıklarını hatırlatırken, " Bu anlamda farklı bir katkıyı da düzenlenen Genç Kızlar U17 Turnuvasına katılım sağlayarak sunmuş olduk. Organize edenleri başta Hakan Ertürk olmak üzere kutluyor ve teşekkür ediyoruz " diye konuştu.

Fotoğraflar / Ahmer Karaali

ER-HA BEYKOZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder