24 Şubat 2023 Cuma

PAŞABAHÇESPOR İÇİN KRİTİK HAFTALAR BAŞLIYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grubunda mücadele eden yılların deneyimi Paşabahçespor için haftalar geçmek bilmeyecek gibi...

2022-23 Sezonuna genç bir kadro ile giren Boğaziçi ekibi işi sıkı tutma düşüncesinde iken yapılan hazırlık maçları ile konsantre kaybının önüne geçilmek isteniyor.

Fırat Önder'in Antrenörlüğünü yaptığı Yeşil-Kırmızılı ekip, verilen deprem arasında yapmış olduğu hazırlık maçlarında oyun anlayışını daha da sağlam temellere bağlama niyetinde.



Paşabahçespor Teknik Sorumlusu Fırat Önder özellikle son oynadıkları üç hazırlık maçına dikkatleri çekerken, " Verilen arayı en iyi şekilde değerlendirme gayretinde olduk. Kavacıkspor, İnkılapbirspor ve Gümüşsuyuspor maçlarında ortaya koyduğumuz görüntü iyi yolda olduğumuzu göstermekte. Mart Ayının ilk haftasına ötelenen maçlarımızın ilkinde Grup Lideri Beşyüzevlerspor'u Paşabahçe Stadında konuk edeceğiz. Bu maç öncesinde son hazırlık maçımızı ise Yeniköyspor ile yapacağız " şeklinde konuştu.

Paşabahçespor Kulüp Başkanı Coşkun Okur ise bu sezon farklı bir düşünce kapsamında genç oyuncuları ile lige katıldıklarına vurgu yaparken, " Bu anlamda diyeceğim o ki çok şanssız maçlarımız oldu, alacağımız maçlarda puan kayıpları yaşadık. Biz bu gençlere güvenmeliyiz. Kimse endişeye kapılmasın sezon sonuna kadar olan süreçte alacağımız puanlarla orta sıralarda ligi kapatacağız. Beşyüzevlerspor maçının da önemi ortada, sonraki haftalarda aynı konumda olduğumuz rakiplerimiz ile üst üste maçlara çıkacağız. Ben bu maçları galibiyetle kapatacağımız düşüncesindeyim. Paşabahçespor'a gönül veren taraftarlarımızı bu süreçte iç saha maçlarımızda yanımızda görmeyi istiyoruz " diye konuştu.

Paşabahçespor son hazırlık maçını Yarın ( Cumartesi ) Yeniköyspor ile Paşabahçe Stadında Saat 14.00'de başlayacak müsabaka ile yapıp lig müsabakalarına dönüş yapacak.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder