2 Mayıs 2023 Salı

BEYKOZ SPOR KULÜBÜ KİCK BOKS TAKIMINDAN 8 MADALYALIK BİR BAŞARI VAR !


Bağcılar Spor Salonunda 26-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen İstanbul Kick Boks Şampiyonasında katılım sağlayan ve Beykoz Spor Kulübü bünyesinde sporculuk kariyerlerini devam ettiren 8 sporcudan sevindirici haber geldi.



Yılların deneyimi Oktay Yılmaz yönetiminde çıktıkları yoğun antrenmanlar sonrasında İstanbul Şampiyonasına madalya sözü ile giden Beykoz Spor Kulübü Sporcularının tamamı da katıldıkları kategori ve kilolardan madalya kazanarak döndüler.



Sarı-Siyahlı Kulüp Kick Boks Tamımı sporcularından Elifnur Yıldız, Aleyna Arslan, Alper Tatlı, Furkan Durmuş, Selman Aktuğ, Taha Parlak, Aynur Beçken ve Emincan Bayram.



Toplamda 1400 sporcunun tatamide ter döktüğü şampiyonadan hedeflerine ulaşmış bir takım olarak döndüklerini söyleyen Takım Antrenörü Oktay Yılmaz, " Bu başarılı tablo sporcularım için kariyerlerinde mihenk taşlarından biri olacaktır. Gelecek şampiyonalar için daha da üst dereceler yapma yolunda büyük bir moral-motivasyon katacaktır. Sporcularım ile gurur duyuyorum, her birinin alınlarından öpüyorum " diye konuştu.

Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu da yaptığı açıklamada Adnan Yılmaz ve sporcularını tebrik ederken, kulüpleri adına yaptıkları katkıdan dolayı Beykoz Spor Camiası olarak teşekkürlerini iletti.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder