1 Mayıs 2023 Pazartesi

CÜZDANINDA BEYKOZ TAKIMINDAKİ FOTOĞRAFI İLE YILLARIN ARDINDAN BEYKOZ SPOR KULÜBÜ ZİYARETİ YAPTI


Beykoz Spor Kulübü 114 Yıllık mazisi ile Türk Spor Tarihine iz bırakmış 100'ler kulübünüm aşmış önemli figürlerden biri olmakta...

Geride kalan yıllar zarfında Beykoz Spor Kulübü formasını giymiş ya da babası, dedesi bu onurlu formayı giymiş nice isimlerin ziyaretlerine ev sahipliği yapmakta.

Tabii ki bu buruk bir mutluluk da olmuyor değil, çünkü Türk Spor Tarihinin en geniş kapsamlı, tarihi notlar, envanter içeren nice eserleri Kulüp Müzesi olmadığı için sergilenemiyor.

Geçtiğimiz günlerde bu kapsamdaki ziyaretlere bir yenisi Recep Taşyolan ile gerçekleşti. Beykoz Spor Kulübü Yönetim Merkezine bir ziyaret yapan Taşyolan, futbolculuk dönemine ait anılarını da Başkan Zeki Aksu'ya aktardı. Ziyarete ilişkin Beykoz Spor Kulübü Sosyal Medya Hesabından Başkan Zeki Aksu imzalı bir paylaşım vardı...

BİR ZİYARET

1964-1966 dönemlerinde kulübümüzün formasını genç takımda terleten Recep Taşyolan bugün Beykoz Stadında bulunan kulübümüzün ofisinde bizleri ziyaret ederek cüzdanında taşıdığı cansız bir hatırayı bizle paylaştı.
Resimde ortada yer alan Recep Taşyolan 'ın sağ tarafında yer alan Beykoz merkezde eczanede sahibi kulübümüzün değerli kongre üyesi Hamit Coşkun Olgutuna, hemen sol tarafta yer alan ise Burhan (soyadını hatırlayamadı) ön tarafta oturan ise Ali İzci.
Bu vesileyle kulübümüze hizmet eden yönetici ve sporcularımıza teşekkür ediyor, merhum olanlara Allah rahmet eylesin.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder