25 Haziran 2023 Pazar

PAŞABAHÇE MASTERLER FK TAKIMI ŞAMPİYONLUK KUPASINA UZANMA DÜŞÜNCESİNDE


Paşabahçe Stadında 12 Takımın 2 ayrı grupta mücadelesi ile başlayan ve Master Euro Lig tarafından organize edilen Merhum Fatih Mumcu Anma Masterler Futbol Turnuvası Yarı Finalistlerinden birisi de Paşabahçe Masterler FK Takımı olmuştu.

Turnuvaya bir zamanlar Süper Ligde top koşturan Engin Baytar, Eren Aydın, Fatih Şen, Adem Koçak, Serkan Özsoy ve Atıf Chahechouhe gibi isimlerden kurulu güçlü kadrosu ile dikkatleri çeken Yeşil-Kırmızılı ekip son grup maçının Kurban Bayramı öncesine denk gelmesi nedeni ile yıldız oyuncularından yoksun çıkmıştı.

Kanlıca Masterler Müsabakasını 3-0'lık net skorla galip kapatan Paşabahçe Masterler FK Takımının Yarı Finaldeki rakibi ise Anadolu Masterler Takımı oldu.

Paşabahçe Masterler Takımının Kaptanlarından Fatih Şen ve Eren Aydın yaptıkları açıklamada, " 5 Maçlık seride Paşabahçe Stadına gelen izleyicilere güzel maçlar sunduğumuzu düşünüyoruz. Sonuçta turnuvanın güçlü kadrolarından biri olarak adımızı da Yarı Finale yazdırdık. Son grup maçımızda birçok oyuncumuz gelemediği için değişik bir kadro ile çıksak da Kanlıca karşısında güzel bir oyun ortaya koyup galip geldik. Bayram sonrasında çıkacağımız Anadolu Masterler müsabakasına tam kadro ile sahamızda yerimizi alacağız. Bu arada herkesin Kurban Bayramlarını şahsımız ve takımımız adına kutluyor, hayırlı bayramlar diliyor...bayram sonraki Yarı Final maçımıza şimdiden tüm futbolseverleri davet ediyoruz " diye konuştular.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder