28 Haziran 2023 Çarşamba

KURBAN BAYRAMININ İLK KUTLAMA ADRESİ BEYKOZ MEYDANI OLDU


Mübarek Kurban Bayramında ilk kutlamanın adresi Beykoz Merkez Serbostani Mustafa Ağa Cami idi...

Manisa'nın Yunus Emre İlçesine tayini çıkan Beykoz İlçe Müftüsü Ali Efe Bayram Namazı öncesinde cami cemaatine hitap ederken, Bayram hakkında bilgi aktarımında bulundu.




Kılınan Bayram Namazı sonrasında Cami içinde cemaatin bayramlaşma anları ile başlayan programda Beykoz Meydanında Beykoz Belediyesi tarafından kurulan özel alanda Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Beykozlularla bayramlaşıp sohbette bulundu.




Beraberinde son kez Beykoz'da Bayram Namazına katılım sağlayan İlçe Müftüsü Ali Efe, Başkan Yardımcılarından Fatih Sağlam, Beykoz Merkezin tanınmış simalarından Leyla Gezmen ile aynı masada sohbet yapan Başkan Murat Aydın ardından bir konuşma yaptı.




Beykozluların Bayramlarını kutlayan Başkan Aydın daha sonra Beykoz'un en eski sakinlerinden olan Leyla Gezmen'e mikrofonu uzatıp bir bayram anısı ile eski bayramları aktarmasını istedi. Gezmen Beykoz'da eski yıllarda coşkulu bir bayram kutlaması yaşandığını söylerken kendisinin de çocukluk döneminde bayramların gelmesini dört gözle beklediğini her bayram öncesi alınan elbiselerini giymek için çok erkenden kalktıklarını aktardı.

Beykoz Meydanındaki kutlama programında Beykozlulara cam kavanozda şekerler hediye edilirken, kurulan maslardan çeşitli yiyecek ve içecek ikramlarda bulunuldu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder