11 Ocak 2024 Perşembe

ENES KARARMAZ, " BAY HAFTAMIZI DA ATLATIP, YOLA DEVAM DİYECEĞİZ "


İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda müthiş bir mücadele yaşanırken iddialı takımlar arasında yer alan Kavacıkspor'da zorlu Çamlıcaspor maçından 1 puanla dönülmüştü.

Bu hafta sonunu maç yapmadan Bay olarak geçecek olan Yeşil-Beyazlı ekipte Kulüp Başkanı Enes Kararmaz öncelikle başta Türk-İslam Alemi olmak üzere spor camiasının da Mübarek 3 Aylarını ve Regaib Kandillerini kutladıktan sonra açıklamalarda bulundu.




Çok zorlu bir mücadeleden çıktıklarını hatırlatan Başkan Kararmaz, " Grubun en genç ve en tecrübeli isimlerden kurulu takımları karşı karşıya geldi. Maçta geriye düşmemize karşın rakibimizin baskısından kurtulup golü de bulduk. Çamlıcaspor çok iyi bir takım nitekim yakaladıkları net pozisyonları da dikkate almamak dile getirmemek olmaz. Sonuçta tek puan ile evimize döndük. Öte yandan Dikilitaş-Kartaltepe maçının beraberlikle bitmesi müthiş bir avantajı kaçırmamıza neden oldu " şeklinde konuştu.




Kendilerinin bu hafta Bay geçeceğini ancak diğer iki rakiplerinin de bay haftaları olacağını anımsatan Başkan Kararmaz, " Bu arada Kartaltepespor ile Gaziosmanpaşaspor bu hafta bizi de ilgilendiren bir maça çıkacaklar. Dikilitaş ise Küçükayasofya deplasmanına çıkacak. Dolayısı ile bu iki maçtan gelecek sonuçlara da dikkat kesileceğiz. Umarım her şey bizim beklediğimiz gibi geçer " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder