16 Nisan 2024 Salı

PAŞABAHÇE STADINDA " BİR TEBESSÜM İÇİN " SAHAYA ÇIKTILAR



TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi tarafından Kanserli Çocukların ihtiyaçlarının karşılanması için düzenlenen kampanyanın finali futbol müsabakasına sahne oldu.



Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün desteği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile Türk Sporunda Süper Lig deneyimli futbolcuların forma giydiği takım ile Okul Futbol Takımının 15'er dakikalık 2 devrelik maçında oldukça renkli anlarda yaşandı. 


Forma giyen isimler arasında Beykoz İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Korkulu, Galatasaray ve Trabzonspor Formaları giyen Emrah Eren, ve yine aralarında Galatasaray'ın da olduğu pek çok üst düzey takımda forma giyen Saffet Akyüz'de ve Faruk Atalay'da vardı.



Etkinlik öğle saatine denk gelince oldukça sıcak havaya karşın sahada futbol adına güzellikler sunma düşüncesindeki futbolcular gerek tribünlerde yer alan izleyicilerden gerekse kenardan takip eden protokole dahil isimlerden bolca alkışı aldı. 




Paşabahçe Stadında anlamlı program takımların sahada yerlerini almalarından sonra Saygı Duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı ile başladı.


Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan yaptığı konuşmada, “ Bugün bir tebessüm için bir aradayız, bu hassas programdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Rabbim bütün çocuklarımıza sağlık sıhhat versin İnşallah, Rabbim hiçbir anne babayı avlat hastalığı, evlat acısı ile sınamasın İnşallah. Sizlere de bu örnek davranışınız için çok teşekkür ediyorum. Çok hassas ve çok özel bir program oldu, emeği geçenlere başta futbolcularımıza zaman ayırıp geldikleri için gençlerimizle bir arada oldukları için hepinizden Allah razı olsun emeğinize sağlık “ diye konuştu.




Programda daha sonra “ Bir tebessüm için “ kampanyası kapsamında Beykoz İlçe genelinde en fazla bağış toplayan okul olan Neriman ve Miktat Kütükte İlkokulu Müdürü İbrahim Ünal’a Milli Takım Forması hediye edildi. Ardından toplanan bağış rakamını içeren 255.000 Lira yazan sembolik bir çek takdimi yapıldı.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder