20 Nisan 2024 Cumartesi

SELİM ŞİMŞEK, " GÜZEL BİR MAÇ YAŞADIK, FUTBOLCULARIMIZI KUTLARIM "


TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunun Lideri Beykoz İshaklıspor ile son sırada yer alan Haliçspor'un Beykoz Stadındaki mücadelesinde 6-1'lik skorun ardından 7 gole imza atılmıştı.


Beykoz İlçe temsilcisinde Başkan Yardımcısı Selim Şimşek ile Teknik Direktör Aydın Dursun önce Haliçspor ardından Beylerbeyi maçına ilişkin düşüncelerini paylaştılar.

Beykoz İshaklıspor Başkan Yardımcısı Selim Şimşek stada gelenlerin keyif aldığı bir müsabaka yaşandığına vurgu yaparken, " Öncelikle kendi takımımız ile birlikte, Haliçspor'un genç futbolcularını da kutlamak isterim. Sadece futbol düşünülen bir maç yaşandı, bir birinden güzel 7 gole imza atıldı. Artık son 3 maça girmiş bulunmaktayız. Bu andan sonra yüzde yüz konsantre ile şampiyonluk yolunda 270 dakikalık mücadeleye kilitleneceğiz. Şampiyonluğu sonuna kadar hak eden bir takımız.  Cuma günü deplasmanda oynayacağımız Beylerbeyi maçından alacağımız 3 puan bizi oldukça rahatlatacak" diye konuştu.




Bu arada Bordo-Mavili ekipte Teknik Sorumlu Aydın Dursun ise erken gol bulmak için telaşlı başladıkları oyunda ilk golün ardından tüm streslerinin sona erdiğini söylerken, " Her iki takım da sadece futbol oynamaya odaklanınca ortaya keyifli bir oyun çıktı. Haliç takımı sporcuları da yetenekli gençlerden oluşmuş. 6 gollü galibiyete imza attık ancak en az bir o kadar da başta kalecileri olmak üzere pek çok pozisyonumuzu da savuşturdular. Bu maçı da artık geride bıraktık, önümüzde son derece önemli 3 maçımız olacak. Bu andan sonra kötü bir sürpriz kimse yaşamak istemez ve bunun için de bu süreçte çok iyi bir antrenman dönemi yaşayacağız. Kafamızda 3 maçlık periyot dışında başka da bir şey olmayacak. Beylerbeyi ile yapacağımız maçın hazırlıkları devam ediyor. Herkes müsabakanın öneminin farkında, Beykoz’a mutlu dönmek istiyoruz " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder