22 Mayıs 2024 Çarşamba

BEYKOZ MASTERLER SK TAKIMINDA KUŞADASI TURNUVASI HAZIRLIKLARI DEVAM ETİ


Mayıs ayı sonunda Kuşadası'nda gerçekleşecek olan Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasına katılım sağlayacak olan Beykoz Masteler SK Futbol Takımı hazırlıklarına devam ediyor.

Takviye yaptığı kadrosu ile Paşabahçe Stadında Sarıyer Masterler Federasyonu Takımı ile karşı karşıya gelen Sarı-Siyahlılar mücadeleyi 8-3 kazandı.

Müsabakanın ardından görüşlerini açıklayan Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş yeni bir turnuva heyecanı yaşadıklarını söylerken, " Bu güne kadar katılım sağladığım turnuvalarda başarılı bir tablo çizdik. Mayıs Ayı sonunda Kuşadası'nda Kuzey Cupp turnuvasına katılım sağlayacağız. Tabii ki bu il dışı turnuva olduğundan iş günleri uygun olmayan, sakatlık problemleri olan arkadaşlarımız aramızda olamayacak. Bu sebeple kadromuza takviyeler yaptık. " diye konuştu.



ZAFER BAŞ, " DERECE YAPIP DÖNMEK İSTİYORUZ "

Başkan Zafer Baş Sarıyer Masterler Federasyonu takımı ile yaptıkları hazırlık maçına da değinirken, " Bu karşılaşmada ortaya konan futbol beni fazlası ile umutlandırdı, sevindirdi. Tüm arkadaşların ayaklarına sağlık. Beykoz İlçemizi Kuşadası'nda en iyi şekilde temsil edip derece ile dönmek istiyoruz. Bir birinden güçlü takımlar var ancak biz de bu tür turnuva deneyimine fazlası ile sahibiz " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder