21 Mayıs 2024 Salı

BEYKOZ'UN MARKA İSMİ OSMAN GÜNAÇTI REKOR DENEMESİNİ BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİRDİ



Beykoz İlçesinde adı Tekvando Branşında markalaşmış bir isim olan Osman Günaçtı, 19 Mayıs Kutlama Programı sonrasında Beykoz Belediyesi Gümüşsuyu Etkinlik Alanında bir rekor dememesinde bulundu.



Başarılı bir sporculuk kariyeri sonrasında işin antrenörlük kısmında uzun yıllardır başarılı bir çalışma sergileyen Milli Antrenör değişik yaş gruplarında birçok Türkiye Şampiyonu olan ve Milli Takımlarda birçok sporcusu olan Osman Günaçtı Hoca bu kez kendi için bir rekor denemesinde idi.




Türkiye Blok Tuğla Çimento ile yapılmış beton içerikli tuğla kırışı için rekor denemesini başarı ile tamamlayan Osman Günaçtı Hocaya tuğlaları tutarak bu işin İnşaat işi ile uğraşan  Üzeyir Salihoğlu eşlik etti.



Osman Günaçtı Hoca yaptığı bu rekor denemesi sonrasında tebrikleri kabul ederken ERHA Beykoz'a yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ;

" Türkiye'de bu kırışı başarı ile yapan 2 isimden biriyim. Galip Yalçınkaya Hocamız da başarı ile gerçekleştirmişti, Galip Hocamız daha bu kırışları artık yapmıyor. Bu nedenle Türkiye'de bu kırışı yapan tek isim olarak ben kaldım. Bu başarılı kırış denememi çekilen videolar ile kayıt altına aldık. Benim açımdan süper bir deneme idi, başarı ile tamamladığım için de mutluyum. " 

Öte yandan Osman Günaçtı'nın rekor denemesinde getirdiği çimento ile yapılan blok tuğlayı denemesi öncesinde işin ustası Üzeyir Çelik en ince detayları işe inceleyip olumlu görüş bildirdi.

Osman Günaçtı Hoca başarılı deneme sonrasında oldukça iddialı bir de mesaj verdi " Hodri Meydandiyorum..bu işi başka başaran, kırabilen varsa buyursun gelsin!

Osman Günaçtı'dan güne ait son cümle ise oldukça anlamlı idi ;

" Beykozluların bana verdiği enerji ile tuğla da kırarım demir de ! ama asla kalp kırmam ! "

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


2 yorum:

  1. Hocamiz çok degerli büyük özveriyle emekle ve büyük hedeflerle çocuklarımızı yetiştiriyor. Kendisine burada da çok teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Bravo Osman Hocam çok güzel olmuş başarılar 🥋🇹🇷🥇

    YanıtlaSil