4 Mayıs 2024 Cumartesi

İSTANBUL BÖLGE KARMASINDA BEYKOZ İSHAKLI'DAN 2 İSİM VE BEYKOZLU BİR KALECİ VAR


UEFA tarafından düzenlenecek olan 2024 - 2025 UEFA Regions Cup organizasyonuna Türkiye'yi temsilen katılacak olan takımın

belirlenmesi için düzenlenecek olan TFF Bölge Müdürlükleri Amatör Karmalar Türkiye Birinciliği organizasyonu 20 - 26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenecek.



Erzurum'da düzenlenecek Türkiye Birinciliği müsabakalarında İstanbul Bölge Karma Teknik Sorumlusu İsmail Taviş tarafından belirlenen kadro açıklandı.

Kadroda Beykoz İlçesinden yetişen yetenekli Kalecilerden ve son olarak İstanbul SAL Klasman Grubunda mücadele etmiş olan THY Takımı Kalecisi Hasan Güneş ile birlikte TFF Bölgesel Amatör Lig Beykoz Temsilcisi Beykoz İshaklıspor'dan Kaptan Onur Karavuş ve Mutlu Arda Alim'de yer aldı.



Futbolcu Seçimi: Kadro, Marmara bölgesinde bulunan tüm illerin takımları arasından 01.09.1985 - 01.09.2005 arası doğumlu futbolcular olmak üzere yerel amatör liglerde ve Bölgesel Amatör Lig'de oynayan ve o bölgede en son aralıksız 2 yıl tescilli amatör (profesyonel olmayan) futbolculardan oluşmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder