2 Mayıs 2024 Perşembe

RÜZGARLIBAHÇESPOR KIZ FUTBOL TAKIMI 2023-24 SEZONUNU TAMAMLADI

 


Beykoz İlçesini TFF Kadınlar Futbol 3.Liginde zorlu şartlara karşın temsil eden Rüzgarlıbahçespor Takımı 2023-24 Sezonu maçlarını tamamladı.

Sezonun son maçını 1 Mayıs'ta Kavacıskpor 15 Temmuz Şehitler Stadında yapan Lacivert-Beyaz-Kırmızı renkli ekip genç futbolcuları ile yarınlara umutla bakmak istiyor.

Rüzgarlıbahçespor Kulübü Başkan Vekili Fatma Taşkıranlar yapmış olduğu sezon değerlendirmesinde, " Bu sezon zorlu şartlarla daha fazla muhatap olduk. Maddi-Manevi tüm zorlukların üstesinden gelme düşüncesinde olduk. Sezona kadromuzdaki birçok futbolcusunu değişik takımlara transfer döneminde göndermiş, hatta sezon içinde de aynı şekilde Takım Kaptanımızı da transferde bir başka takıma göndermiştik. Yaşadığımız maddi sıkıntıların bunda etkisi büyük. Maalesef bu güne kadar defalarca kamuoyunda dile getirdiğimiz gibi yalnız bırakıldık, görülmek istenmedik " şeklinde konuştu.

" Beykoz Belediye Başkanının değişmesi ve spordan gelen bir başkanın olması bizleri umutlandırmakta " diye konuşan Taşkıranlar, " Öncelikle Beykoz Belediye Başkanı seçilen Alaattin Köseler'e görevinde başarılar diliyoruz. Bizlerin yaşadığı sıkıntıları en iyi anlayacak isimlerden biri diye düşünüyoruz. Beykoz'da yıllardır görülmek istenmeyen, Beykoz Belediyesi tarafından hep unutulan, pardon ile geçiştirilen bir kulüp olarak Başkan Köseler'den ilçenin tek Kadın Futbol Kulübü olarak pozitif ayrımcılık bekliyoruz. Halı saha tesislerimizdeki noksanlıkların giderilmesi talebimizi kendisine iletiyoruz. İnşallah her spor kulübüne eşit mesafede olunur. Biz bunun sıkıntısını çok yaşadık ve açıkçası da bu yeni dönemde yaşamak istemiyoruz " diye konuştu. 

Fatma Taşkıranlar sezon boyunca aidat ödemeleri ile destek veren isimlere ve takıma forma ve eşofman sponsoru olan Beykozlu İş İnsanları Sedat Kaba ve Atilla Sipahioğlu'na bir kez daha teşekkürlerini iletti.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder