2 Mayıs 2024 Perşembe

ZAFER BAŞ, " BEYKOZ MASTERLER SK OLARAK KUZEY CUP-KUŞADASI TURNUVASINA RENK KATACAĞIZ "


Türkiye'nin ilk kulüplerinden, Beykoz İlçesinin ise ilk kurulan Masterler-Veteranlar Spor Kulübü olan Beykoz Masteler Spor Kulübünde şu sıralar ay sonunda Kuşadası'nda başlayacak Turnuvanın heyecanı yaşanıyor.

Zafer Baş'ın Kulüp Başkanlığını, Hakkı Baş'ın ile Kulüp Menajerliğini üstlendiği Sarı-Siyahlılar uzun yıllardır değişik kentlerde yapılan Turnuvalara katılım sağlamakta idi.

Beykoz Temsilcisinde Kulüp Başkanı Zafer Baş yapmış olduğu değerlendirmede, " Ligimizde sezonun tamamlanması sonrasında birçok yerden gelen Turnuva katlım davetlerini arkadaşlarımızla değerlendirip Kuzey Cup tarafından Kuşadası'nda düzenlenen Masterler-Veteranlar Turnuvasında karar kıldık. Şu anda kadromuza son şeklini vermek üzereyiz. Organizasyon için yerimizi ayırttık. Beykoz İlçemizi en iyi şekilde temsil etme gayretinde olacağız. " diye konuştu.

Beykoz Masterler SK Takımı Menajeri Hakkı Baş ise turnuvanın 30,31 Mayıs ve 1, 2 Haziran Tarihlerini kapsadığını söylerken, " Kuzey Cup tarafından düzenlenen turnuvaya iddialı bir kadro ile katılma kararı aldık. İsimleri belirledik, Turnuva Kadromuz önümüzdeki günlerde son şeklini alacak. Gerçekten de çok kaliteli daha önce bu tür turnuva heyecan ve deneyimini fazlası le yaşamış arkadaşlar ile yola çıkacağız. Zorlu rakipler arasından sıyrılma gayretinde olacağız " dedi.

Hakkı Baş Turnuva için sponsorluk anlaşmalarında son aşamaya geldiklerini söylerken katkıda bulunan isim ve firmalara özel bir toplantı ile teşekkür edeceklerinin bilgisini verdi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder