İstanbul dolayısı ile Beykoz İlçesi Yarından itibaren yeni bir yağışlı ve fırtınalı saatler yaşayacak gibi.
Meteoroloji Müdürlüğünden İstanbul Valiliğine iletilen bilgi notunda şu cümleler yer aldı ;
Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre;
İlimizde yarın (Cumartesi) sabah ilk saatlerinden itibaren rüzgarın, güney ve batı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa), öğle saatlerinden itibaren kuvvetli ve fırtına (50-75 km/sa), yer yer hamleli kuvvetli fırtına (80-90 km/sa) şeklinde esmesi tahmin edilmektedir.
Hava durumunun parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olacağı beklenmektedir.
Kuvvetli rüzgar ve yağışa bağlı olarak ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenme riski ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder