5 Ocak 2026 Pazartesi

KAVACIKSPOR 2026 YILININ İLK TURNUVASINA İMZASINI ATTI


2025 Yılı boyunca yaptığı özel futbol turnuvaları ile Beykoz İlçesinde dikkatleri fazlası ile çeken Kavacıkspor 2026 yılında da bu özelliğini koruyacak gibi.

Murat Yılmaz'ın Futbol Direktörlüğünü yaptığı Beykoz Temsilcisinde en alt yaş grubundan ileri seviye yaş gruplarına kadar maç deneyimi kazanmaları temel hedeflerden biri konumda. 

Klasik futbol anlayışından öte ilk kez sahaya, antrenman çıkan bir sporcu kısa süre içinde sürekli maç deneyimi ile aşama kaydetmekte.

Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadındaki yılın ilk özel turnuvası U12 Yaş Grubunda idi. Yeşil-Beyazlı Kulüp Sosyal Medya Hesaplarından yapılan paylaşımda şu cümlelere yer verildi ;

Ev sahipliği yaptığımız turnuvamızda U12 takımımız; Çerkezköy 1923, İstanbul Başak ve Anadolu Atletik Spor Kulüplerinin katılımıyla keyifli ve başarılı bir organizasyonu geride bıraktı.


Turnuvada emeği geçen sevgili sporcularımıza ve değerli antrenörlerimize teşekkür ediyor, katılım sağlayan tüm kulüplere şükranlarımızı sunuyoruz.





TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder