6 Nisan 2026 Pazartesi

GÖLLÜ KÖYÜ SPOR KULÜBÜ U11 TAKIMI HAFTAYI HEM MUTLU HEM DE NEŞELİ KAPATTI


İstanbul Amatör Liglerinde en alt yaş kategorisi olan ve resmi olarak puan siteminin olmadığı U11 Yaş Futbol Şenliğindeki karşılaşmalardan birisi de Göllü Köyü Spor Kulübü ile Kavacıkspor takımları arasında oynandı.

Beykoz Yenimahallespor Tesislerinde gerçekleşen ve 45.Gruba dahil karşılaşmayı Mehmet Akif Tokgözlü yönetti. İzleyenlere tam anlamıyla futbol ziyafeti yaşatan maçı Beykoz Göllü Köyü Spor Kulübü 3-2 kazandı.

Göllü Köyü Spor Kulübü karşılaşmaya Eyel, Demir, Yaman, Umut, Can, Mert ve Hamza'dan oluşan bir kadro ile çıkarken takımı galibiyete taşıyan gollerde ise Hamza, Can ve Umut'un imzaları vardı.

Antrenörlüğünü yıllarca Profesyonel Liglerde de top koşturmuş bir isim olan Özcan Özdeniz'in yaptığı Göllü Köyü Spor Kulübünde Kulüp Başkanı Ercan Özdeniz ise ileriye dönük spor tesisi projeler ile hem kulübünden hem de adından fazlası ile söz ettirecek gibi.

TALİP ERCAN- ERHA BEYKOZ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder