Çavuşbaşı Spor Kulübü'nden Bölgenin eski Belediye Başkanlarından Muhammed Hanefi Dilmaç'a Teşekkür ziyareti gerçekleşti.
'Çavuşbaşı Ruhu' mottosuyla Çavuşbaşını kenetlemeyi ilke edinen Yakut Öztürk başkanlığındaki Çavuşbaşı Spor Kulübü yeni yönetimi bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor.
2026-2027 sezonunda A Takım kategorisinde Süper Amatör Ligde ve alt yapılarda gelişim liglerine hazırlanan, ayrıca taekwondo ve atletizm branşlarında da faaliyet göstererek bine yakın çocuk ve gencin spor yapma imkanı edindiği kulüp finansal destek kapsamında Çavuşbaşı'na değer katan isimler ile görüşmelerini sürdürüyor.
Kulüp bu bağlamda Çavuşbaşı Spor Kulübü Tesislerine ismini vermiş, kulüp banilerinden Muhammed Hanefi Dilmaç'ı ziyaret ederek desteğini aldı.
Kulüp sportif direktörü Murat Yavuz ve TFF'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Ayar'ın ziyaret ettiği Eski Çavuşbaşı Belde Başkanı, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı ve iş insanı Çavuşbaşı mukimi Hanefi Dilmaç'tan kulübe tam destek geldi. Kulüpten Dilmaç'a Teşekkür
Destek sonrası bir açıklama yayınlayan kulüp açıklamasında şu ifadelerde bulundu.
''2026-2027 Sezonu çalışmalarımız kapsamında bine yakın çocuk ve gencimizin spor yaparak, sağlıklı bir şekilde gelişmesine vesile olan kulübümüze duyarlı davranarak katkı sunan kulüp banilerimizden, her dönem en büyük destekçilerimizden Sayın Muhammed Hanefi Dilmaç'a teşekkürlerimizi sunuyoruz''
Çavuşbaşı Spor Kulübü Yönetimi

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder