İstanbul amatör futbol camiasının tanınan isimlerinden, Çavuşbaşı Spor Kulübü Başkanı Yakut Öztürk yaşamını yitirdi.
Bir süredir tedavi gördüğü öğrenilen merhum başkan Yakut Öztürk’ün vefat haberi, spor camiasında ve Çavuşbaşı’nda büyük bir üzüntüyle karşılandı.
Acı haberi kulübün resmî sosyal medya hesabından duyuran Çavuşbaşı Spor Kulübü, yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bir süredir tedavi gören Kulüp Başkanımız, değerli insan, gönül adamı Yakut Öztürk Başkanımız ahirete irtihal etmiştir. Merhum Başkanımıza Yüce Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına, camiamıza ve spor ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mekânı cennet, makamı âli olsun.”
Cenaze Töreni Detayları
Merhum Başkan Yakut Öztürk’ün cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip Çengeldere Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder