15 Eylül 2026 Salı

CENGİZHAN TURAMAN, BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARIYLA YERİNDE İNCELEME YAPTI


Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Öğümce Mahallesi Muhtarı Cengizhan Turaman Beykoz Belediye Başkan Yardımcılarını incelemelerine eşlik etti.



Turaman gerçekleşen ziyaretlerin ardından yapmış olduğu paylaşımda şu cümlelere yer verdi ;

Beykoz Belediye Başkan Yardımcılarımız Sayın Yavuz Ayvaz ve Sayın Mustafa Çevik ile birlikte ilçemizde devam eden ve planlanan çalışmaları yerinde inceledik.



Öğümce Mahallemizde yapımına başlanacak Kültür Merkezi projesini yerinde değerlendirdik. Ardından Paşamandıra Mahallemizde yapımı yeni tamamlanan muhtarlık binasını ziyaret ederek Mahalle Muhtarımız Mustafa Göllü ile bir araya geldik ve mahallemizde yapılması planlanan kültür binasının alanında incelemelerde bulunduk.




Devamında Göllü Mahalle Muhtarımız Ahmet Ayvaz ve mahalle sakinlerimizi ziyaret ederek talep ve görüşlerini dinledik. Son olarak Paşabahçe Stadı’nda Paşabahçe Spor Kulübü Başkanımızı ziyaret ederek statta yapılması planlanan yenileme çalışmalarını yerinde değerlendirdik.

Beykoz Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Özlem Vural Gürzel’in himayelerinde, ilçemizin ihtiyaçlarının karşılanması ve mahallelerimizin daha güzel hizmetlere kavuşması için sahada özveriyle çalışan Belediye Başkan Yardımcılarımız Sayın Yavuz Ayvaz ve Sayın Mustafa Çevik’e yakın ilgileri, destekleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder