2 Temmuz 2015 Perşembe

A.MUAMMER ERCAN, "BEYKOZ 1908 BAŞARABİLECEK Mİ?"

Beykozspor ile uzun zamandır muhabbetimiz var...yani geriye baktığımızda çeyrek asrı geçtiğimi, yarım asra doğru yol aldığımı görmekteyim. Furbol Takımını 1.Lig dışında her ligde
seyrettik, kimi zaman sevincik, kimi zaman strese girip üzüntüler yaşadık. Her biri hafızamızda anı olarak yerini aldı, yeri geldiğinde de sohbet ortamlarına konu olmakta.

Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı geçen sezon çok iyi hatta mükemmel başladığı ligde, malesef kıl payı farkla diyelim, Play-Off Final grubuna kalamadı. Sonrasında bilindiği üzere Paşabahçespor'un başarısına şahitlik ettik, kimi maçlarında tribünlerden destek olduk. Onlar adına seviniyorum, inandılar ve başardılar, Play-Off maçlarında da bizim yani Beykoz 1908 seyircisinden de bir hayli destek gördükleri de açık. Ben onların Bölgesel Amatör Ligde başarılı olması canı-gönülden diliyorum.

Beykoz 1908'e dönecek olursak, Başkan Zeki Aksu Beykoz Belediyesi ile bildiğim kadarı ile bir hayli zamandır, temas halinde idi, karşılıklı görüşmelerde hesap-kitap masaya yatırıldı diye duyduk. Ancak Beykoz Belediyesi kulüp yönetimini almayı bir yıl süre ile ertelemiş. Bu kararı almalarında ne etken oldu bilemeyeceğimz, kamuoyuna da bir açıklamaları olmadı. Kulaktan dolma şeyleri paylaşmak da bizlere düşmez.

Bu transfer döneminde bir hayli iddialı bir takım oluşturmaya başlayan sarı-siyahlı ekip, İnşallah beklenen çıkış sürecini yeniden başlatır. Zaten ilçe olarak da buna fazlası ile ihtiyacımız var, Beykozspor'un gündemde olmadığı bir Beykoz çok yavan kalacaktır. Umarım Beykoz Belediyesi Paşabahçespor ile Beykoz 1908 A.Ş. arasında dengeli bir seyir takip eder. Tamam Paşabahçespor ilçenin en üst liginde destek biraz daha fazla olacaktır, ancak Paşabahçespor'a göre Beykoz 1908 Kulübünün negatif yönleri çok. Kira getirecek bir tek sandalyesi, mekanı yok, buna karşın Paşabahçespor akıllı bir düşünce ile Kulüp Binasının üst katını Düğün Salaonu olarak İşletmeye verdi, Otaparkın arkasındaki işletme yeniden faaliyete başladı, Çınaraltı İşletmesini de dikkate aldığınızda işte bu farkı görmek mümkün. Dediğim gibi Beykoz 1908'in bir dikili ağaçı bile yok.

Ben şimdiden yıllarımızı verdiğimiz, Beykoz 1908'e başarılar diliorum, Allah bizleri birlik-beraberlik ruhundan ayırmasın. Zaten kardeş yayınımız HABER 1908'den takip ettiğimiz kadarı ile taraftarlar da iyiden iyie havaa girmiş durumda.

3 yorum:

  1. Makalelerinizi yakimdan takip eder ve cok severim. Sizin gibi cevherler olduktan sonra bu ulke cok gelisecek

    YanıtlaSil
  2. Mükemmel yorumlama yeteneğiniz var . Sizinle ayni fikirdeyim .Sizin gibi cevherler olduktan sonra bu ulke cok gelisecek

    YanıtlaSil
  3. Sizin makaleleriniz gercekten cok guzel .size katiliyorum.

    YanıtlaSil