2 Temmuz 2015 Perşembe

BEYKOZ'UN UÇAN TEKMELERİ YENİ BAŞARILAR PEŞİNDE

Beykoz Belediyespor Taekwondo Takımı Yaz döneminde de çalışmalarına ara vermeden devam etmekte. Yeşil-Beyazlı Kulüp son yıllarda ortaya çıkardığı madalalya sahibi şampiyon
sporcuları ile dikkatleri çekmesini bilmişti. Belediyespor'un Kız Taekwondocuları için yeni sınavlar peş peşe gelecek. İlk etapta tatemiye 29 Temmuz-2 Ağustos Tarihleri arasında Minik Kızlar çıkacak. Çanakkale ilinde gerçekleşecek Minikler Türkiye Şampiyonasında Beykoz Belediyespor Takımı İstanbul Şampiyonu Sporcusu Begüm Aktel tarafından temsil edilecek.

Beykoz Belediyespor Taekwondo Takımını bekleyen ikinci sınav ise Gençler Türkiye Şampiyonası. Trabzon Kentinde 9-12 Ağustos Tarihleri arasında gerçekleşecek Gençlerin mücadelesine Beykoz Belediyespor adına Meryem Uzun katılıp güçlü rakipleri arasında deneyim kazanacak.

Beykoz Belediyespor Taekwondo Takımı Antrenörü Osman Günaçtı yaptığı açıklamada, " Son bir-iki senede ortaya çıkardığımız son jenerasyon ile başarılı sonuçlara imza atıldı. Özellikle alt yaş gruplarında gelen bu başarı üst yaş kategorilerine çıkıldığında devamlılık yakalandığı zaman daha da anlam kazancak. Tabii ki şampiyon ya da değişik kilolarda madalyalı sporcularımızın yanında bünyemizdeki diğer sporcularımızı da bölüm, bölüm Türkiye ve diğer şampiyonalara götürme düşüncesindeyiz. Bu onlar açısından kariyerşeri açısından önemli sonuçlar doğuracaktır" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder