3 Temmuz 2015 Cuma

BEYKOZ BLD.SPOR ATLETİZM TAKIMI 1.LİG İÇİN ESKİŞEHİR'E GİDİYOR

Kuruluşunun üzerinden 1 sene bile geçmeden ortaya koyduğu performans ile Atletizm Camiasına renk ve heyecan katan Beykoz Belediyepspor Atletizm Takımı Eskişehir
yolcusu...yeşil-mavili ekibin sporcuları toplam 11 takımın mücadele edeceği  1.Lig Eleme Müsabakalarından başarılı olarak dönmekte kararlı görünüyor. Belediyepor Atletizm Takımı Teknik Sorumlusu Hasan Özbakır yaptığı açıklamada Eskişehir'deki müsabakalarda Beykoz İlçesini en iyi şekilde temsil etme düşüncesinde olduklarını söylerken, " Burada Türk Atletizminin güçlü kulüp temsilcileri ile mücadeleye çıkacağız. Ancak ben sporcularıma güveniyorum. İnşallah Beykoz'a sevinçli haberler ile döneceğiz" şeklinde konuştu.

Eskişehir'deki 1.Lig Eleme Müsabakalarında Beykoz Belediyespor dışında İstanbul'dan Pendikspor, Üsküdar Belediyesi SK, Boğaziçi Üniversitesi SK, İzmir'den İzmir Atletizm SK, Tokat'tan Tokat Anadolu Gençlikspor, Mardin'den Mardin Atletizm SK, Sivas'tan Sporcu Eğitim Merkezi SK., Eskişehir'den Büyükşehir Belediyesi SK,  Bursa'dan Bursaspor, İzmir'den İzmir Atletizm Sk ve Ankara'dan Ankara Büyükşehir Belediyespor  takımları yer almakta. İlk sekize kalan takımlar diğer etaplarda mücadele etmeye hak kazanacak.

Beykoz Belediyespor Takımının Eskişehir Kafilesinde Kafile Başkanı olarak Hasan Özbakır dışında Antrenör Cüneyt Küçükbayrakta ile  Sporcular Sedat Şahin, Murat Saraçoğlu, Murat Yılmaz, Murat Külekçi, Ozan Karabulut, Hasan Birinci, Mustafa Kıvanç yer almakta. Beykoz Belediyespor'un bazı sporcuları ise Milli Takımda bulunduğundan yer almadı.

Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu ise Atletizm Takımına Eskişehir'deki müsabakalarda başarı dileklerini iletirken, " Üst üste gelen başarı haberleri ile Atletizm Takımını kurmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimizi görmüş olduk. Eskişehir'de 1.lige yükselme müsabakalarında gerçekten de bu alanda uzun yıllardır yatırım yapmış olan marka haline gelmiş takımlar ile mücadele çıkacağız. Bizim için iyi bir sınav olacağını söyleyebilirim. İnşallah Beykoz'a sevinçli haberler ile dönecekler "diye konuştu.

Başkan Kaşıtoğlu, Atletizm Takımı Antrenörü ve Şube Sorumlusu Hasan Özbakır'ın şahsında Eskişehir'deki müsabakalar öncesinde sporcularına başarı dileklerini iletti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder