2 Temmuz 2015 Perşembe

BEYKOZ BELEDİYESİ 6 BİN ÇOCUĞA BAYRAM SEVİNCİ YAŞATACAK

Beykoz Belediyesi Toplumsal Destek Merkezi (TODEM) bu yıl da 6 bin çocuğa bayramlık sevinci yaşatıyor. Her bayram ilçedeki ihtiyaç sahibi çocukları sevindiren TODEM, Ramazan
Bayramı öncesinde yetim, öksüz, şehit ve gazi çocuğu ile ihtiyaç sahibi 6 bin çocuğa bayramlık giysilerini dağıtmaya başladı. 2012 yılında kurulan ve ilçedeki ihtiyaç sahiplerini giysi yardımlarıyla destekleyen TODEM bugüne kadar ilçedeki 20 bin çocuğa ulaştı.

Bayramlıklarını Kendileri Seçti 
  
Sosyal Masa tarafından belirlenen çocuklar için hazırlanan bayramlıklar TODEM’in Tokatköy’deki merkezinde dağıtılıyor. Aileleriyle birlikte merkeze gelen çocuklar ayakkabıdan pantolona, etekten tişörte kadar rengarenk giysilerle donatılan mağazada gönüllerine göre bayramlık giysilerini seçiyor. Bayramlık giysilerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan çocuklara şeker ve çikolata dağıtılıyor.

TODEM’de bayramlık dağıtımına katılan Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu: “Geçen yıl da Ramazan Bayramı öncesinde 5 bin yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğumuzu giydirmiştik. Bu sene bin çocuk daha ilave ettik. Toplam 6 bin ihtiyaç sahibi çocuğumuzu, ayakkabısından elbisesine kadar yeni giysilerle donatacağız. Bir yetim ve öksüzün gözünde sevinç pırıltısı görmek her şeye değer” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder