4 Aralık 2019 Çarşamba

BEYKOZ HENTBOL TAKIMINDAN BARBAROS HAYRETTİN PAŞA LİSESİ ZİYARETİ VARDI


THF Erkekler Hentbol Süper Liginde şampiyonluk hesapları yapan Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı sosyal faaliyetlerine de devam etmekte. Boğaziçi ekibinde ilçe genelinde Hentbol Sporunu tanıtmak, sevdirmek ve de Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı hakkında bilgi paylaşımı yapma yönünde okulları ziyaret edip öğrenciler ile buluşmakta idi.


2019-20 Döneminde de devam eden okul ziyaretlerinin sonuncusunun adresi ise Beykoz İlçesinin başarılı okullarından, Barbaros Hayrettin Paşa Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi idi. ” Hentbol Günleri ” ana temalı etkinliğe büyük ilgi vardı.

Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı Antrenörü Mesut Ilgın ile Takım sporcularından Ozan Erdoğan ve Doğukan Keser‘in katıldıkları etkinlik gayet neşeli ve renkli ortamı da beraberinde getirdi. Özellikle Hentbol Sporunda hali hazırda en büyük marka konumunda olan şampiyonlukların abonesi olan Beşiktaş Aygaz karşısında alınan galibiyet öğrenciler tarafından tebrikleri de beraberinde getirdi.
Okul Konferans Salonunda tabiri caizse ” İğne atılsa yere düşmez ” misali bir kalabalık vardı. Hentbol Spor Hakkında bilgilerin sunulması ile başlayan etkinlikte, Beykoz Belediyespor’un Türk Hentbolundaki yeri ve başarılar ve ligdeki konumuna ilişkin bilgi paylaşımında bulunulmasının ardından her zaman olduğu gibi soru-cevap kısmına geçilirken, öğrecnilere sorulan Hentbol Sorularına doğru yanıtlar veren öğrencilere ise takım forması hediye edildi.
Bu arada BHPL 9.Sınıf öğrencileri genelinde yapılan tarama ile bu spora istekli öğrencilere arasında Hentbol Takımı kurulması yönünde ilk adımlar da atılmış oldu. Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı Antrenörü Mesut Ilgın, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, ” Son derece keyif aldığımız bir etkinlik yaşadık. Bu ana kadar yaptığımız okul ziyaretlerindeki en büyük katılıma şahitlik etmek güzeldi. Öğrenci kardeşlerimiz gayet istekli ve kendilerinin de keyif aldığı bir program yaşadı. İnşallah bu okulumuzdan da bir hentbol takımı çıkacak. Biz bu konuda desteğimizi sunacağız ” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder