2 Aralık 2019 Pazartesi

BEYKOZ BELEDİYESPOR MUTLULUĞUNU ÇİFTE KATLADI

Avrupa Kupalarında adını 16 Takım arasına yazdıran Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı hafta sonunda THF Erkekler Hentbol Süper Ligi mücadelesinde Beşiktaş Aygaz Takımını deplasmanda 23-20 mağlup etmeyi başarırken çifte sevinç yaşamaya başladı.

Siyah-Beyazlılar tam 110 maç sonra kendi evinde bir mağlubiyet yaşamış olurken, Beykoz Belediyespor'da Kulüp Başkanı Salim Öztürk ve Takım Antrenörü Mesut Ilgın'dan ERHA BEYKOZ'a özel açıklamalar vardı.

Boğaziçi Ekibinde Kulüp Başkanı Salim Öztürk sporcularını galibiyetten dolayı kutlarken şu görüşlere yer verdi...
Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele etmeye başladığımızdan beri Beşiktaş Aygaz ile yaptığımız tüm maçlar büyük bir çekişmeye sahne olmakta idi. İki kez Süper Kupada mücadeleye çıkmış ama galip gelememiştik. Hafta sonunda muhteşem bir oyun ortaya koyan ve baştan sona üstün götürdüğü maçı kazanan sporcularımızı kutluyorum. Bizler çok güzel bir sevinç yaşattılar. Avrupa Kupalarında Tur atlamanın ardından gelen bu başarılı sonuç sevinç ve heyecanımızı çifte katladı. Ligde şampiyonluk için umutlandık. Süper Lige ilk çıktığımız sezon ligi ikinci sırada tamamlamış idik. Artık Beykoz'a bir Lig Şampiyonluğu neden gelmesin " şeklinde konuştu.

Boğaziçi Ekibinde Takım Antrenörü Mesut Ilgın ise yaptığı açıklamada, " Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki maçtan önce gelen kaza haberi ve kaybettiğimiz hentbolcular nedeni ile büyük bir üzüntü yaşadığımızı ifade etmek isterim. Hayatlarını kaybeden 2 genç sporcumuza Allah'tan rahmet, başta Kederli Ailesi olmak üzere, Kulübüne ve Hentbol Camiasına Baş Sağlığı dileklerimizi iletmek isterim " dedi.

Ilgın Beşiktaş Aygaz maçına ilişkin ise sonuna kadar hak ettikleri bir galibiyet yaşadıklarını ifade ederken, " Bu galibiyeti Süper Kupa maçında bekliyorduk kısmet olmadı. Deplasmanda çıktığımız lig maçında ise maçta baştan sona üstün olan taraf biz idik. Sporcu kardeşlerimiz maça inandı ve kazandı. Müsabaka esnasında tam yüzde yüz konsantre ile oynadılar. Beykoz Belediyespor camiası bu galibiyeti bizden beklemekte idi. Bizlere güvenenlerin bu güvenlerini boşa çıkarmadığımız için de mutluyuz. Süper Ligde büyük bir çekişme yaşanacak gibi. Biz de takım olarak zirve yarışında olmaya devam edeceğiz. Bu galibiyet bizi kesinlikle rehavete sokmayacak " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder