10 Şubat 2020 Pazartesi

BEYKOZ BELEDİYESPOR BURSA'DAN DA MUTLU DÖNDÜ 30-27


THF Erkekler Hentbol Süper Liginde Lider Beykoz Belediyespor Bursa deplasmanında Nilüfer Belediyespor’u ikinci yarıdaki etkili oyunu ile yenip ikinci yarı maçlarında üçte üç yaptı.

Salon : Nilüfer Belediyesi Spor Salonu
Hakemler : Ahmet Koç-Nedim Güneş
NilüferBelediyespor : Yasin Çalışkan ( Mustafa Şentürk-Hüseyin Bereket ), Ramazan Mutlu 10, Atila Zaman 2, Gürkan Soğukpınar 5, Durmuş Mutlu 3, Emre Gümüştaş 1, Furkan Özcan 4, Uğur Erceylan 2, Murat Sekmen, Ali Rıza Ertürk, Ömür Pehlivan
Antrenör : Selim Muti
Beykoz Belediyespor : Yağız Öksüzcük ( Mehmet Emre-Murat Varlı ), Oussem Boudjenah 5, Emre Keskin 9, Yakup Yaşar Simsar 5, Ümit Kırkayak 3, Mikail Yıldırım, Yurıı Babenkov 2, Doğukan Keser 2, Gökhan Örnek 1, Çağlayan Öztürk 3, Fatih Ateş, Musa Günerler, Ozan Erdoğan
Antrenör : Mesut Ilgın
Devre : 14-13 ( Beykoz Belediyespor )
7 Metre Atışları : Ramazan Mutlu ( 4 Gol 1 Kaçırdı ), Emre Keskin ( 2 Gol )
Sarı Kartlar : Atila, Uğur, Gürkan ( Nilüfer Bld.Spor ), Mikail, Oussem, Yakup Yaşar, Mesut Ilgın
2.Dakika Cezalılar : Atila, Durmuş, Furkan, Uğur, Selim Muti-Ant ( Nilüfer Bld.Spor ), Yağız, Ümit ( 2 ), Mikail, Yurıı, Gökhan, Çağlayan, Mesut Ilgın-Ant
Beykoz Belediyspor karşılaşmada ilk sayıyı bulan taraf olurken, kazanılan 7 Metre atışından gelen golde Emre Keskin’in imzası vardı. Ev Sahibi takımdan ilk gol ise Ramazan Mutlu ile gelince durum eşitlendi 1-1. Boğaziçi Ekibi Emre Keskin’in bir, Yakup Yaşar Simsar’ın 2 golü ile 5.Dakikada 4-1 ile 3 farkı yakaladı.
İlerleyen bölümde önce iki sonra bir farkla Beykoz Belediyespor üstünlüğü devam ederken, Nilüfer Belediyespor Takımı 11.53 Dakikada 6-6 ile beraberliği yakaladı. Ev Sahibi takım 13.Dakikaya gelindiğinde önce Furkan’ın ardından Ramazan’ın 7 metre golü ile 2 farklı öne geçti.
Maç 12-10’a gelince Beykoz Belediyespor mola hakkını kullandı. Kaleci Yağız’ın kurtarışları ile morali yerine gelen Beykoz Temsilcisi 24.27 Dakikada Emre Keskin ile bulduğu gol ile beraberliği sağladı. Devreye giderken son gol Beykoz Belediyespor adına Çağlayan Öztürk’ten geldi ve konuk takım 14-13 ile soyunma odasının yolunu tuttu. İlk yarıda Nilüfer Belediyespor Takımından Ramazan Mutlu 4 ( 3’ü 7 Metreden ), Emre Keskin ise 5 gole imzasını attı.
İkinci yarıya her iki takım oldukça istekli ve de hırslı başladılar. Önce Ev Sahibi Takımdan Furkan, sonrasında konuk Takım’dan Ümit 2 Dakika cezalar ile kenara geçerken, Ramazan Mutlu 7 Metre atışı ile devrenin ilk sayısını 7 metre atışı sonrasında takımının hanesine ekledi 14-14. Beykoz Belediyespor Bençine ceza gelinde, ardından da Yurıı 2 Dakika alınca Beykoz Belediyespor sahada 4 kişi oynamak zorunda kaldı.
 Bu bölümde Oussema ile gelen gol konuk takıma moral olurken 16-15 ile öne geçildi. Emre Keskin ile gelen 7 metre golü sonrasında Boğaziçi ekibi sahada yeniden 7 oyuncuya kavuştu. Bu bölümde Kalede olan Mehmet Emre’nin kurtarışları ise dikkatlerden kaçmadı.
Beykoz Belediyespor Yakup Yaşar ile bulduğu gol ile 19-16’ya ulaşsa da yine iki dakika cezası sonrasında 6 kişiye indi. Yakup Yaşar ve Yurıı ile gelen goller sonrasında 44.40 dakikada farkı 4 sayıya çıkaran Beykoz Belediyespor oyunun hakimi oldu. Maçın sonuna değin 4 farkı korumasını bilen Beykoz Belediyespor adına son gol Emre Keskin’den gelirken, Gürkan Soğukpınar kaydettiği gol ile farkın 3 sayı ile kapanmasını sağladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder