14 Şubat 2020 Cuma

BEYKOZ BELEDİYESPOR İZLANDA-VALUR MAÇLARINA HAZIR

Beykoz Belediyespor'da Avrupa Heyecanı var...Boğaziçi Ekibinde haftalardır süren heyecan yerini farklı bir beklentiye bırakmış durumda...

Rakip Avrupa'da söz sahibi bir marka, birçok oyuncusu milli takımda görev yapmakta., ama Beykoz Belediyespor hiçbir maçın oynanmadan kazanılmayacağının farkında.

Boğaziçi ekibinde Yönetim, Teknik Kadro, Yönetim ve sporcuların moral-motivasyonları üste seviyede. Ligde Şampiyonluk beklentisi hakim iken Türkiye Kupasında da Yarı Finale yükselmiş bir takım olmanın haklı gururu yaşanmakta. Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda Hafta sonundaki iki zorlu sınav öncesinde sıkı bir çalışma yapan sporcuların neşeli ve hırslı halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Salim Öztürk yaptığı açıklamada güzel bir maç trafiğini yaşayacaklarını ifade ederken, " Rakibimiz Hentbol Sporunda markalaşmış ülkelerden İzlanda'nın güçlü temsilcisi olabilir ancak bizde şu anda kendi ligimizde en formda ekibiz. Ligde ve Türkiye Kupasında hedefine emin adımlarla ilerleyen bir takımız. Ben bu maç öncesinde Beykozlu sporseverleri maçımıza davet ediyorum, gelsinler ve bu heyecan ortak olup bizlere tribün desteği versinler " şeklinde konuştu.

Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı Antrenörü Mesut Ilgın ise yaptığı değerlendirmede, " Hafta sonunda Hentbol Sporu adına çok güzel maçlar bizleri bekliyor olacak. Tabii ki karşımızda çok güçlü bir rakip var, Kupada Şampiyonlukta en iddialı takımların başında gösterilmekte. Bizde maça iyi hazırlandık, sporcularımız maça yüzde yüz konsantrasyon ile çıkacak. Maç kazanılır ya da kaybedilir o ayrı konu ancak izleyenlere müthiş bir mücadele sergilediler dedirtmek istiyoruz " diye konuştu.

Beykoz Belediyespor'un İzlanda ekibi Valur ile yapacağı mücadele Cumartesi-Pazar Günleri iki maç olarak Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda oynanacak. Başlama saatleri ise 16.00 olarak açıklandı.

ERHA BEYKOZ HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder