10 Şubat 2020 Pazartesi

BEYKOZ'UN MİLLİ GURURU OSMAN GÜNAÇTI İSVEÇ YOLCUSU


Beykoz İlçesinde Milli Takımlar düzeyinde Antrenörlük yapan değerli spor adamlarından Osman Günaçtı İsveç Yolcusu…

18-21 Şubat Tarihleri arasında İsveç’in Helsingborg Kentinde düzenlenecek olan 5.WT Başkanlık Kupası Tekvando Müsabakaları için bu ülkeye gidecek olan Teknik Kadroda yer alan Milli Gururumuz Osman Günaçtı, kariyerinde bir sayfa daha açmış oldu.
Uzun yıllardır Tekvando Camiasında yer alan geçmişi parlak başarılar ile dolu olan Günaçtı hoca, ilerleyen süreçte antrenörlük safhasına geçiş yaptıktan sonra İstanbul, Marmara, Türkiye Şampiyonu sporculara yetiştirdikten sonra Milli Sporcuları ile hem kendi hem de ilçemiz açısından gurur vesilesi olmuş idi.
İsveç’teki Kupa müsabakaları için açıklanan kadroya dahil edilen başarılı antrenör, ” Tabii ki gurur duymamak mümkün değil. İsveç’te değerli antrenörlerimiz ile ülkemiz adına gerçekte de güzel sonuçlara imza atmak istiyoruz. Turnuvanın bir önemi de Dünya Şampiyonası için kota almak anlamı da taşımakta. Bu nedenle sporcularımız ile iyi bir çalışma süreci yaşandı. İnşallah hayırlısı ile gidip geldiğimizde ülkemiz adına gurur duyulacak derece yapmış sporcularımız ile hep birlikte gurur yaşayacağız ” diye konuştu.
Osman Günaçtı Hoca İsveç’e değişik yaş kategorilerine gidecek kafile içinde kendisinin yetiştirdiği Berranur Çifçi’nin de olacak olmasının yaşadığı heyecanını daha da katladığını ifade ederken, ” Berranur Çiftçi Beykoz Belediyespor’da ilk antrenmanlara çıktığından beri her yaş kategorisinde üstüne biraz daha koyarak, Milli Takımımız ile birlikte Büyükler Kategorisinde kafilede yer alacak. İlginç bir konu da 67 Kiloda Tatemiye çıkacak olan Berranur ile Olimpiyat İkincimiz Nur Tatar aynı kiloda mücadele edecek. Kilolarında ilk 4 sırayı elde edecek sporcular Avrupa Şampiyonasında mücadele etmeye de hak kazanacak ” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder