9 Mart 2020 Pazartesi

ALKIŞLAR ŞEHİT HASAN KAYA ORTAOKULUNA....

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ülke genelinde olduğu gibi Beykoz İlçemizde de değişik etkinlikler ile kutlandı. İşte bu kutlama anlarının en renklilerinden birisi Rüzgarlıbahçe Mahallesinde yaşandı.


Rüzgarlıbahçe’de bulunan Şehit Hasan Kaya Ortaokulu güne özel bir çalışma gerçekleştirirken bu anlamda ilçenin en dikkat çeken ve geniş kapsamlı etkinliğine de imzasını atmış oldu. Ercan Sever’in Müdürlüğünü yaptığı okulun öğretmen ve öğrencileri Rüzgarlıbahçe Mahallesinde tabiri caizse girilmedik esnaf dükkanı, ve yer bırakmadı.

Güne özel hazırladıkları karanfilleri tek, tek dağıtan öğrencilere esnaf ve diğer çalışma alanlarında görev yapan kadınlardan teşekkür vardı. Benzerlerine önceki yıllarda siyasi parti ve bazı Sivil Toplum Kuruşlarında rastlanan bu görüntülerin bu kez bir eğitim kurumundan gelmesi ise vatandaşlar nezdinde çok olumlu bir izlenim de bırakmış oldu.
Şehit Hasan Kaya Ortaokulu Müdürü Ercan Sever etkinliğin ardından yaptığı paylaşımda, ” Biz okul olarak özel gün ve haftalarda oldukça hassas bir okuluz. Mahallemiz ile Okulumuz arasında güzel bir bağ kuruldu. İşte biz bu bağı daha da güçlendirmek için mahallemizde bulunan tüm esnaflara, özel işletmelere, bankalara öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından çok olumlu karşılık bulan ziyaretler gerçekleştirildi. Tabii ki güzel karşılık görmek de ayrıca mutluluk kattı. ” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder