8 Mart 2020 Pazar

HAYDİ BEYKOZ, HENTBOLUN SÜPER DERBİSİNE....

Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı bugün ( Pazar ) oynanacak Beşiktaş Aygaz müsabakasının hazırlıkları tamamlanırken maç saati beklenmeye başlandı.


THF Erkekler Hentbol Süper Liginin Lideri olan Beykoz Belediyespor 2.sırada yer alan Beşiktaş Aygaz Takımı ile yaptığı ilk yarı maçını deplasmanda kazanarak rakibine 7 yıl sonra ilk iç saha mağlubiyeti yaşatmış idi.

Türk Hentbol Tarihine adını altın harfler ile yazdırmış olan Siyah-Beyazlı ekip evinde 110 maç sonra 23-20'lik skorun ardından Beykoz Belediyespor karşısında mağlubiyet yaşamış idi. Bu sezon müthiş bir çıkış yapan uzun süre 3 kulvarda yani Avrupa, Türkiye Kupası, Süper Ligde başarılı bir grafik çizen Beykoz Belediyespor'da hedef rövanş maçından da galibiyetle ayrılmak.

Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Salim Öztürk bu önemli maç öncesinde Beykozlu sporseverleri müsabakaya davet ederken," Beykoz Belediyespor olarak ilk yola çıktığımızda Hentbol Sporuna ve Lige renk ve heyecan katacağımızı ifade etmiştik. Gelinen noktada bunu başarmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Bugün Beşiktaş Aygaz ile son derece çekişmeli bir maça çıkacağız. Beykozlu sporseverleri müsabakaya davet ediyorum. Rakibimiz ile sezon başında THF Süper Kupa maçında yaşadığımız hak etmediğimiz bir mağlubiyet yaşadıktan sonra ligde ilk maçta deplasmandan galibiyetle dönmüş idik. Aynı başarıyı yine tekrarlamak istiyoruz. Takımda moral-motivasyon en üst seviyede, İnşallah alnımızın akı ile bu maçtan güzel bir netice ile ayrılacağız " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder