29 Temmuz 2020 Çarşamba

BEYKOZ BELEDİYE BŞK.YRD FATİH SAĞLAM KULÜP ZİYARETLERİNE GÜMÜŞSUYUSPOR İLE BAŞLADI

Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcılarından olan ve Spordan Sorumlu isim olan Fatih Sağlam Beykoz İlçesi Spor Kulüplerine ziyaretlere Gümüşsuyuspor ile başladı.

Gümüşsuyuspor tesislerinde gerçekleşen Kahvaltılı buluşmada, Gümüşsuyuspor Kulüp Başkanı Şeref Kurtuluş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile tanışan Fatih Sağlam yaptığı açıklamada, " Aslında belirli bir plan-program dahilinde olmayan bir buluşma gerçekleştirdik. Bundan sonra da Beykoz İlçemizdeki değişik spor kulüplerine bu tür ziyaretler yapacağız. Gümüşsuyu Spor Kulübümüz Beykoz Belediyemizin bulunduğu mahallenin takımı olduğu için ilk ziyaretimiz de buraya yapılmış oldu. Gümüşsuyu Spor Yönetimi Pandemi sürecinde tesislerinde güzel bir çalışma yapıp, kulüp binasında yenileme işlemi gerçekleştirmiş. Ortaya çok güzel bir görüntü çıktı. Tabii ki bu görüntüler karşısında mutlu olmamak ne mümkün. Pandemi süreci nedeni ile sportif faaliyetler alınmış durumda, İnşallah bu süreç tamamlandıktan sonra burada spor yapmaya gelecek çocuk ve gençlerimizi tertemiz, hijyenik bir ortam bekliyor olacak. " dedi. Sağlam Gümüşsuyu Spor Kulübü Tesislerinin mülkiyet sahibi olan Shell Emeklileri Vakfı ile bir uzlaşmaya gidilmesi ile ilgili çalışmalar yaptıklarını da anımsatırken, konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi...



" Öte yandan Gümüşsuyuspor Kulübü ve tesislerinin bulunduğu alan Shell Emeklileri Vakfına ait, geçmiş yıllarda Rahmetli Belediye Başkanımız burasının Gümüşsuyu Spor Kulübü mülkiyetine geçmesi için Vakıf Yöneticileri ile yapmış olduğu toplantı sonrasında belirlenen rakamın yarıdan fazlasını kendi ödemeyi taahhüt edip, geri kalanının kulüp yönetimince bulunması için çalışma başlatmıştı, maalesef gerçekleşmedi. Buranın makul ve sembolik bir kira karşılığında Vakıf tarafından Gümüşsuyu Spor Kulübüne verilmesi mantıklı bir yol olacaktır. Vakıf Yöneticileri ile de görüştüm, onlarda bu konuda iyi niyetliler. Konunun hukuki boyutunu Beykoz Belediyemizin Hukuk Bölümünde bir kez daha incelemek gerekecek "



Beykoz Belediyesinin Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Fatih Sağlam kahvaltılı sohbet bölümü sonrasında Kulüp Binasındaki çalışma yapılan alanları gezerken, duyduğu memnuniyeti Kulüp Yöneticilerine iletti. Yeşil-Beyazlı ekibin Başkanı Şeref Kurtuluş, Beykoz Belediyesinden beklentileri ile ilgili olarak tüm tesis alanını Fatih Sağlam'a gezdirirken gereken bilgileri kendisine iletti. Fatih Sağlam, gereken notları aldığını ifade ederken, " Belediye Başkanımız Murat Aydın, bir iş yapılırsa mükemmel yapılsın düşüncesinde olan biri, dolayısı ile mevcut alanlardaki çalışmaları güzel ve projelendirilmiş şekilde yapma düşüncesinde. Buradaki hali hazırdaki durumu geçici, günü kurtarıcı şekilde değil, güzel bir görünüm ile yapmak gerekmekte. " dedi.



Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam Gümüşsuyspor Kulübündeki programında ilçe genelinde sportif faaliyet ve projeler ile ilgili de aktarımlarda bulundu. Beykoz Belediyesince İlçedeki Spor Kulüplerine yapılacak yardımlar ile ilgili son aşamaya, yani imza aşamasına gelindiğini anımsatan Sağlam, " Beykoz Belediye Meclisimizden geçen karar imzaya kalmış durumda. İl dışında olan Meclis Üyelerimiz nedeni ile, onların dönmesi sonrasında atacakları imzaların ardından Kurban Bayramının hemen sonrasında belirlenen rakamların kulüplere dağıtımı olacak " dedi.
Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam'ın Gümüşsuyuspor ziyaretinde Gümüşsuyu Mahallesi Muhtarı Şaban Efe, Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Gümüşsuyuspor Futbol Takımlar Teknik Sorumlusu Kamil Çolak hazır bulunanlar arasında idi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder