27 Temmuz 2020 Pazartesi

YUSUF DİNÇ, " ALİ DÜŞMEZ'İN YAPTIKLARINI GÖRMEYENLERE DİYECEK SÖZÜMÜZ YOK "

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Kurulu için geri sayım başlarken, Kongrenin Ekim Ayında yapılma durumu karşısında İASKF nezdinde vaktinde yapılması için girişimde bulunulmuş durumda.

Bu gelişmeler yaşanırken Kulüpler bazında açıklamalar gelmeye devam ediyor. Beykoz Elmalıspor Kulüp Başkanı Yusuf Dinç kamuoyuna yaptığı açıklamada Kulüp olarak seçimlerde Ali Düşmez'i destekleyeceklerinin altını bir kez daha çizerken, şu ifadelerde bulundu.

" Ben bazı konuşmalara, paylaşımlara bakıyorum da yazılanlar, çizilenler karşısında hayretler içinde kalıyorum. Yani girilen seçimlerde ortaya çıkan adaylara herkes kendi penceresinden bakıp karar vermekte, tercihte bulunmakta serbest. Ancak mevcut yönetimi kastederek, -Amatörler için ne yaptılar ki?, ne başarılı işler imza attılar ki?-demek, suçlamalarda bulunmak mantıkla bağdaşacak, ifade edilecek şeyler değil. Başkanımız Ali Düşmez 100 civarında projeleri hayata geçirdiklerini beyan edip, bunların bir çırpıda, muhataplarının yanında 40-50 tanesini sayabiliyorsa insaflı olmak lazım. Düşünün sadece transfer lisansları için alınan ücretlerin bile yıllar öncesine göre yarı rakamlarda olması, kulüpler genelinde hesaba vurulduğunda bunun ne kadar yüksek rakamları bulmasını görmemek, bilmemek için kör olmak lazım. " 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder