28 Temmuz 2020 Salı

SEYMEN GENÇTÜRK, " AMATÖRLERDE LİSANS PARALARI BİZİM SAYEMİZDE DÜŞTÜ "



İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na iki dönem aday olan iki seçimi de gerçek olmayan delegeler sebebiyle mahkemeye taşıyan Seymen Gençtürk, Arnavutköy’de bir açıklama yaptı.

Mevcut İASK Başkanının gerek önceden gerekse ligleri de durduran Covid-19 salgını süresinde sınıfta kaldığını anlatan Seymen Gençtürk, "Kulüplerin, Antrenörlerin ve futbolun diğer unsurlarının sorunları için hiçbir çaba göstermeyen Sayın Başkan, şimdi hızını aldı her gün 3 ilçeyi geziyor. Çünkü o da biliyor ki, İstanbul Kulüpleri gerçeği, gördü. Fikret Başkan gümbür gümbür geliyor, etrafımızdaki insanlar akın akın artmaya başladı. İstanbul’a yakışır bir hizmet verilecek, herkes memnun olacak ve herkes sorunlarını anında ASKF’ye aktaracak" dedi.

"Gelmeden bile hizmet etmiş olduk"
Fikret Sivri ile birlikte hareket eden Seymen Gençtürk, "İstanbul’un sorunlarını biliyoruz ve çözmeye geliyoruz. Şunu da unutmayalım, biz geldiğimizde lisans bedelleri sıfırlanacak. Sadece TFF’nin değil, ASKF’nin payı sıfırlanacak. Zaten, Sayın Başkan, biz seçimde aday olduk diye lisans paralarını düşürdü, gelmeden hizmet etmiş olduk, geldiğimizde neler olacağını hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder