27 Temmuz 2020 Pazartesi

ORTAÇEŞMESPOR'DAN " ALİ DÜŞMEZ'İ DESTEKLİYORUZ " AÇIKLAMASI VAR

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ( İASFK ) Seçimleri öncesinde görüşlerini beyan eden Beykoz İlçesi Kulüplerinden birisi de Ortaçeşmespor idi...

A Takım düzeyinde İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele eden, tüm yaş kategorilerinde lige katılım sağlayan kulüplerimiz arasında yer alan Bordo-Beyazlı Camiadan mevcut Başkanı Ali Düşmez'e büyük bir destek söz konusu.

Ortaçeşmespor'da Ali Düşmez'e açık destek oluşurken, diğer aday Fikret Sivri'ye ise bazı eleştiriler de yapılmakta...Ortaçeşmespor adına Kulüp Müdürü Ramazan Ergin tarafından yapılan açıklamada bu konuda şu ifadelere yer verildi...



" Sayın Ali Düşmez Başkanımız madem ki başarısız idi, neden Sayın Fikret Sivri Ali Düşmez Başkanlığındaki Yönetim Kurulunda kaldı? acaba kendisi 10 senedir neden istifa etmeyi düşünmedi? Ali Düşmez Başkan daha ne yapsın? 10 sene önceye gidersek , Şampiyon olan takımlara Şampiyonluk Kupaları bile verilemiyordu...maliyet hesapları yapılmakta idi...şimdilerde bırakın A Takım düzeyinde, her yaş kategorisindeki şampiyon takımlara kupaları taktim edilmekte." 

" Eskiden Amatörler Evine korkudan giremiyorduk, şimdi elimizi kolumuzu sallayarak giriyor, işlemlerimizi halledip soluklanıyor, çayımızı, yemeğimizi dahi yiyebiliyoruz. Amatör Spor Kulüplerine değer verilmeye başlandı...her bir kurum ayrı, ayrı yerlerde idi, Lisans çıkarmak isteyen kulüpler evraklarını alıp Beylerbeyi'ndeki binaya giderken, ceza kurulu çok farklı bir yerde Rumeli Yakasında Maslak'ta idi...şimdi hepsi bir yerde toplandı. "

" 10 sene evvelinde bir futbolcunun transfer lisans çıkartma ücreti 700 lira idi...şimdilerde bu rakam yarıya indi 350 lira...Filiz Lisans çıkartmak para ile idi, şimdilerde parasız, Kulüplerimizden 2 senedir katılım parası alınmıyor. Öte yandan eskiden sahalarda futbolcular sakatlandı mı Allah'a emanet olurdu, sağlıkçı ne arasın? şimdilerde hemen tüm sahalarda sağlıkçıları, hem de eğitimli, bu işin okulunu okumakta olanların çok olduğu görevlileri görmek mümkün." 

Ortaçeşme Spor Kulübünden yapılan açıklamanın son bölümünde ise şu konuya yer verildi..." Tabii ki bunları 10 sene önce de kulüplerinde yöneticilik yapanlar çok iyi bilir, kulüplerde yeni Başkanlık ve Yöneticilik yapanlar bilemezler. Onun içindir ki bizler o günleri yaşamış kulüpler olarak, yönetimler olarak bu düşüncelerimizi kamuoyuna aktarmayı bir borç biliriz, vefasızlık yapanlardan olamayız, görmezden gelenler arasında yer alamayız. Kamuoyuna duyuruyoruz ki Ortaçeşme Spor Kulübümüzün yapılacak olan Genel Kurulda 3 delege oyu bulunmakta ve bunu gönül rahatlığı ile Ali Düşmez için kullanacağımızı beyan ediyoruz. Ali Düşmez ve Ekibine seçimlerde başarılar diliyoruz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder