29 Eylül 2020 Salı

AHMET NARİNÇ'TEN GÜMÜŞSUYUSPOR FUTBOL AKADEMİSİNE MALZEME YARDIMI VAR

 


Bazı dostluklar, arkadaşlıklar vardır ki ömür boyu sürer, hep bir birlerinin en iyi ve en kötü anlarında yanlarında olunur...

Gümüşsuyuspor Futbol Takımlar Teknik Sorumlusu Kamil Çolak ile Ahmet Narinç'in de yıllar süren dostlukları , kardeşten de öte bir hal almış durumda. Kavacıkspor Formasını birlikte giyen ikili sonrasında aktif futbolculuk yaşantılarına son verdikten sonra işin Teknik Adamlık boyutunda yol almaya başlamış idiler.

Öte yandan Türkiye'de Masterler-Veteranlar Liglerini kurulup müsabakalarının oynanmaya başlaması ile ikili bu kez Masterler Takımlarında yan yana oynamaya başlar. Ayyıldız Masterler Takımı ile birlikte de üst üste turnuvalarda şampiyonluklara adeta abone olan ikili şimdilerde Antrenörlük yaşantılarını devam ettirmekte.

Kamil Çolak'ın Gümüşsuyuspor Futbol Takımlarından Sorumlu, bir anlamda da Futbol Direktörü olmasının ardından Yeşil-Beyazlı Kulüpte geleceğe dönük uzun vadeli hedefler için düğmeye basılmış idi. Bu kapsamda özellikle yaşanan Pandemi Sürecinde Gümüşsuyuspor Tesislerinde köklü değişim rüzgarları esmiş ve modern bir görünüme kavuşulmuş idi.

Halı Sahaların yeniden faaliyetlerine başlaması ile birlikte Gümüşsuyuspor Kulübünde Futbol Okulu çalışmaları süratle başlamış idi. 8-10 derken şimdilerde katılımcı sporcu sayısı bir hayli artmış durumda. 

Tabii ki işin teknik donanım kısmı, antrenman malzemesi kısmı da önem arz etmekte iken yılların dostluğu farklı bir seyre mesafe aldı. Ahmet Narinç'ten gelen Antrenman Malzemesi desteği Yeşil-Beyazlı Kulüpte oldukça olumlu, güzel yankılar bulmaya başlarken Kamil Çolak Hocamız da can dostu, arkadaşı, kardeşi Ahmet Narinç'e yaptığı katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder