1 Ekim 2020 Perşembe

BEYKOZ 1908 VOLKAN DİNÇ İLE DEVAM DEDİ...

 


Beykoz 1908 AŞ Futbol Takımı 2020-21 Sezonu kapsamında geçen sezon da takımda görev yapan Volkan Dinç ile yeniden anlaşmaya vardı. Tecrübeli isim daha önce de defalarca Bölgesel Amatör Ligde Forma giymiş idi.


1992 Doğumlu olan Volkan Dinç Kavacıkspor bünyesinde futbola başlarken, bu takımdaki başarılı oyunu ile dikkatleri fazlası ile çekmiş idi. Yeşil-Beyazlı Ekip dışında Çubukluspor, Paşabahçespor, Avcılarspor, Düzce Akçakocaspor, Yeniköyspor, Artvin Borçkaspor, Leventspor ve Ortaköyspor Takımlarında da forma giymiş idi.

Volkan Dinç'in Bölgesel Amatör Lig kariyerinde 59 maçının yanı sıra kaydettiği 5 de gol bulunmakta. Dinç yeniden Beykoz 1908 ile anlaşmaya vardığı için mutlu olduğunu ifade ederken, " Ben de diğer tüm arkadaşlarım gibi futbolu fazlası ile özledim. Umarım ilgili birimlerden Bölgesel Amatör Lig başlama haberi en kısa zaman zarfında gelir. Bireysel anlamda antrenmanlarıma devam ediyorum. Beykoz Tribünleri önünde yeniden forma giyecek olmanın heyecanı çok farklı " diye konuştu.

Beykoz 1908 A.Ş. Yöneticilerinden Salih Dursun ile el sıkışarak anlaşmayı teyit edecek görüntü verilirken, Salih Dursun, " Volkan gerçekten de hem kişiliği ile hem de içimizden, Beykoz'dan bir futbolcu olarak sahaya yüreğini ortaya koyan bir arkadaşımızdı. Yeni sezonda yine birlikte olacağımız için mutluyuz " dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder