29 Eylül 2020 Salı

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI ASIM ÖZDEMİR'DEN AYAK TENİSİ TURNUVASINA TAKİP VAR !


Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Beykoz İlçesinde devam etmekte olan 3 Turnuvadan biri konumunda olan Gümüşsuyuspor Ayak Tenisi Turnuvasını takipte idi.

Hafta sonu ve hafta içi müsabakaların yaşanmakta olduğu Gümüşsuyuspor Tesislerinde Pazartesi Akşamı gerçekleşen karşılaşmaları izleyen Özdemir, " Gerçekten de yaşanan bu Pandemi sürecinde belirlenen, kurallar, kaidelere uymak suretiyle ilçemizde sportif faaliyetler devam etmekte. Bu anlamda da bir ilk olma özelliğine sahip Ayak Tenisi Turnuvasına olan büyük ilgi bir spor adamı olarak beni fazlası ile mutlu etti. Ayak Tenisi Pandemi sürecinde birebir temasın olmadığı bir spor dalı olarak birçok yerde oynanmaya başlamış durumda. Gümüşsuyuspor Kulübünün Aytaç Makina-Hayrullah Aytaç Sponsorluğunda yapmış olduğu bu turnuvayı, maçlarını takip etmekten son derece keyif aldım. Bu projeyi düşünüp hayata geçiren Kamil Çolak Hocamız, Mustafa Kurtuluş, Emre Yavaş ve diğer komite heyetine ve de Gümüşsuyuspor'un değerli Başkanı Şeref Kurtuluş'a teşekkür ediyorum " diye konuştu.


Gümüşsuyuspor Kulüp Başkanı Şeref Kurtuluş ise yaptığı açıklamada, "
Ben bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Asım Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Şu anda Gümüşsuyuspor Tesislerinde 2 ayrı turnuva ile bir heyecan yaşanıyor ise bunda kendisinin bizim önümüzü açmasının, ve prosüdürler anlamında verdiği desteğin büyük payı olduğunu söylemek isterim. Şahsım ve Kulübüm adına teşekkürlerimi iletiyorum. Bizleri bugünkü karşılaşmalarda yalnız bırakmadı. Müsabakaları birlikte keyifle takip ettik " şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder