28 Eylül 2020 Pazartesi

BEYKOZ'DA AVRUPA SPOR HAFTASI DOLU, DOLU GEÇİYOR


Beykoz İlçesi Avrupa Spor Haftası etkinliklerinde dikkatleri çekmeye devam ediyor. Etkinliklerin İstanbul Açılış Programına Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri

Müdürlüğünden eğitim alan Kanocular ile Anadoluhisarı Kürek Takımı ile iştirak eden programa renk katan Beykoz bu kez de ilçe içi ekinlikleri ile dikkatleri çekmekte.


Bu kapsamda ilk etkinliğin Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda Masa Tenisi Müsabakaları ile başlamasının ardından hafta sonunda Gümüşsuyu Sahilinde Kano etkinliği vardı. Beykoz Belediyesi Sporcularının yanı sıra aileler ve diğer katılımcılar da etkinlikte yerini alırken takip edenler arasında bir de sürpriz bir konuk vardı.




İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürü Prof.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu etkinlik alanına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirirken katılımcılar ile bir araya geldi. Hacıcaferoğlu, Beykoz İlçesinin bu anlamda etkinliklere büyük bir destek verdiğini bunun da alkışa değer olduğunu söyledi. Kano binen sporcu ve velileri ile hoş bir sohbet ortamı da yaşayan Hacıcaferoğlu, küçük sporculara da başarı dileğinde bulundu. 





İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Hacıcaferoğlu'ya Beykoz'daki sportif etkinlikler ile ilgili bilgi aktarımında bulunan Beykoz İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Küçük katılımlarından dolayı ve verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.





Bülent Küçük programlar ile ilgili yapmış olduğu açıklamada ise şu ifadelere yer verdi...

" Avrupa Spor Haftası etkinlikleri Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz öncülüğünde  ve Beykoz Belediye Başkanlığı destekleriyle devam ediyor. Hafta sonu Kano ve Kros etkinliği yapıldı. Farklı ve renkli aktivitelerin gerçekleştiği etkinliğimize  Beykoz Kaymakamımız Sayın Esengül KORKMAZ ÇİÇEKLİ ile İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Prof Dr. Burhanettin HACICAFEROĞLU'da katıldı. Faaliyetler sonrası katılımcılara katılım belgesi, sporcu kartı ,madalya ve sürpriz hediyeler takdim edildi. Katkılarından dolayı Beykoz Belediyesi Başkanlığına ve Katılım sağlayan tüm İlçemiz Halkımız ve sporcularımıza teşekkür  ederiz."

                                                                                                                                               

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder