9 Eylül 2020 Çarşamba

BEYKOZ 1908'DE EFSANE GERİ DÖNDÜ...YENİ TEK.DİR. ERGUN ORTAKÇI OLDU

 

Ve Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımında Bölgesel Amatör Ligde görev yapacak Teknik Direktör belli oldu ....Ergun Ortakçı

Beykoz Futbol Takımında futbolculuk kariyeri olan Ortakçı, Sarı-Siyahlı Ekibi 100.Yılında Şampiyon yaparak TFF 2.Ligine çıkaran isim idi. Beykoz Spor Kulübü Sosyal Medya Hesabından yapılan duyuru camiada memnuniyete karşılandı. İşte Sarı-Siyahlıların Resmi Açıklaması...


YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ

ERGÜN ORTAKÇI

2020 - 2021 Futbol sezonunda takımımızı çalıştırmak üzere kulübümüzün 100 nci kuruluş yılında TFF 3.Ligden TFF 2 Lige çıkartan Teknik Direktör Ergün Ortakçı ile her konuda anlaşma sağlanmıştır.
Camiamıza hayırlı olması temennisiyle spor kamuoyuna saygı ile duyurulur..


ERGUN ORTAKÇI : 


1959 Yılında Balıkesir'de doğan Ergun Ortakçı çalıştırdığı takımlarda yaşadığı şampiyonluklar ile tanınan bir isim. 1978 Yılında Üsküdar Sultantepe Amatör Takımından Galatasaray'a transfer oldu. Sonrasında Beykoz Takımında forma giydi. Asıl çıkışını Altay'a transfer olduğu dönem yaptı. Bakırköyspor, Düzcespor ve Üsküdar Anadolu Takımlarında forma giydi.


Aktif Sporculuk hayatına noktayı koyduktan sonra işin Teknik Adamlık boyutunda çalışmaya başlayan Ergun Ortakçı 1993 Yılında Küçükçekmecespor ile başlayan kariyerinde Eyüpspor, Kartalspor, Kasımpaşaspor, Beylerbeyi, Beykoz 1908, Balıkesirspor, Ümraniyespor, Bayrampaşaspor, Büyükçekmece Belediyespor, Kocaelispor, Amasyaspor 1968, Gebzespor, Maltepespor, Aydınspor 1923 ve son olarak da Bölgesel Amatör Liginin Üsküdar Temsilcisi olan Çengelköyspor'da görev yapmış idi.


Ergun Ortakçı, Beykoz 1908 Takımı ile Kulübün 100.Yılında yaşadığı Şampiyonluk sonrasında tarihe geçti. Ardından başarı çıtasını yükselten Ortakçı 2009-10 Sezonunda doğdu kentin takımı olan Balıkesirspor'u 3.Ligden 2.Lige çıkardı. Ümraniyespor Takımın başına geçtikten sonra ise takımı Amatör Liglerden alıp önce 3 ardından ise 2.Lige çıkardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder