12 Eylül 2020 Cumartesi

GÜMÜŞSUYUSPOR AYAK TENİSİ KURALARI ÇEKİLDİ...İLK MAÇ PAZAR AKŞAMI

 


Gümüşsuyu Spor Kulübünün Aytaç Makine-Hayrullah Aytaç Sponsorluğunda düzenlediği " Ayak Tenisi " Futbol Turnuvasında kuralar çekildi. 
Beykoz İlçesinde bu anlamda ilk turnuva olma özelliğine sahip Ayak Tenisi Turnuvasına toplam 16 takım katıldı. Turnuva Organizasyon Komitesi Gümüşsuyuspor Tesislerinde katılımcı kulüplerin temsilcileri ile bir araya gelirken öncelikle 55 maddeden oluşan Kurallar masaya yatırılırken, sadece ikisinde değişime ya da eklemeye gidildi.




Turnuva Organizasyon Komitesi adına Gümüşsuyuspor Futbol Direktörü Kamil Çolak Kura Çekimi için gelen takım temsilcilerine hoş geldiniz dileklerinde bulunurken, " Bilindiği üzere Turnuvayı yapacağımızı duyurduktan sonra beklentilerimizin de üstünde bir talep ile karşı karşıya geldik. Ancak Organizasyon Komitesi olarak katılımcı takım sayısını belli bir sınırda tutma kararı aldık. Ayak Tenisi özellikle son yıllarda oldukça popüler olan, medyada yer almaya başlayan bir spor dalı. Yaptığımız inceleme sonunda 55 maddelik bir Turnuva Kuralı belirledik. Maçlarımız toplam 2 grupta 16 takımın katılımı ile yapılacak. Gruplarında ilk 4 sırayı elde edecek takımlar kendi aralarında eşleşmeli elemeli maçlar yapacak ve grup liderleri belirlenecek. Diğer 5-6-7 ve 8.sırada grup maçlarını tamalayan takımlar ise Gümüşsuyuspor Kulübünde simgeleşmiş bir isim olan Merhum Didi Adem ( Adem Demir ) adının verildiği maçlara devam edecek ve burada da birinci, yani şampiyon olana Özel bir Plaket taktim edilecek. Turnuvamız hayırlı uğurlu olsun katılan tüm takımlara başarılar diliyoruz " diye konuştu.

Kura Çekim öncesinde Turnuva için belirlenen 55 Madde tek, tek okunmak sureti ile öneri sunulan, değişiklik istenen maddeler üzerinde oy çokluğu ile değişiklik ya da ekleme yapıldı. Buna göre maçlar esnasında belirlenen kriterleri ihlal eden oyunculara Sarı ve Kırmızı Kartlar verilecek. Turnuva için uzaktan gelen takımlar da dikkate alınarak başlama saatlerinde esnekliğe gidilecek. Takımlarda yer alan tüm oyuncular değişimin ardından oyuna dahil olabilecek.



Aytaç Makine-Hayrullah Aytaç Sponsorluğundaki Gümüşsuyuspor Ayak Tenisi Futbol Turnuvasında daha sonra Gruplarda yer alacak akımlar ve ardından da maç programları belli oldu. Müsabakalara 13 Eylül Pazar Günü Saat 17.30 itibarı ile belirlenen alanlar dahilinde aynı anda 4 maç üzerinden başlayacak. Çekilen Kura sonunda oluşan Gruplar ve Takımlara gelince ...

A Grubu : Son Dakika-Kuzenler-Şirindere Gençlik-Dengesiz-Kartal Paşabahçe-Aktüel Asansör-Veteran Kuşlar-Fişekspor

B Grubu : Birazz Hırs-Jean Cladue@FC-Sarı/Siyah 1908-Ayyıldız Gençlik-BJK Futbol Okulu-FC Saplantı-Rüzgarlıbayır SK-TCS Spor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder