11 Eylül 2020 Cuma

BEYKOZ KAYMAKAMI ÇİÇEKLİ, SPORCU KARTLARINI DAĞITTI



Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye Genelinde her yaştan vatandaşları sporla buluşturma projeleri kapsamında Beykoz İlçemizde de bu anlamda gerçekleşen çalışmalara katılım sağlayanlara " Sporcu Kartları " dağıtıldı.

Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürü Bülent Küçük tarafından yaklaşık 3 ay önce başlatılan proje kapsamında ilçenin değişik yerlerinde koşu-yürüyüş-egzersiz çalışmalarına iştirak eden Beykoz'luların bir kısmının yapmış olduğu sabah antrenmanında sürpriz bir ismin ziyareti vardı. 

Beykoz İlçesine yeni atanan ve ilçeyi ve insanlarını tanıma dönemi yaşayan Esengül Korkmaz Çiçekli sabah saatlerinde antrenman yapmakta olan Beykozlularla buluştu. Çiçekli İlçe Gençlik Spor Müdürü Bülent Küçük'ten proje çalışması ile ilgili bilgi edinirken, ardından grubu antre eden Antrenörler ve katılımcılarla sohbet etti.

Çiçekli yoğun bir çalışma süreci yaşadığını ifade ederken, vakit bulduğu anlarda etkinliklerine katılma sözü verirken, her zaman kendilerine destekçi olacaklarının mesajını verdi. Gençlik Spor Bakanlığının projesi olan çalışmanın Beykoz'da da hayata geçirilmesi ve bir hayli mesafe alınmasından dolayı memnunluk duyduğunu ifade ederken, katılımcı vatandaşları kutlayıp, teşekkür etti.

Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürü Bülent Küçük Hidiv Kasrında gerçekleşen etkinliğin ardından İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ile katılan vatandaşlara " Sporcu Kartlarını " taktim etti.

Bülent Küçük etkinliğin ardından ERHA BEYKOZ'a yaptığı açıklamada, " Bu faaliyete yaklaşık 3 ay önce başladık. Beykoz'da daha önce spor yapmış yapmamış tüm vatandaşlarımızı sporla buluşturmayı hedeflemiştik.Şu anda 60'a yakın bir katılımcı sayımız oldu. Gelenlerin birçoğu daha önce spor yapmamış, yaş olarak da üst yaş grupları içeren isimler. Bu arkadaşlarımı düzenli, çok güzel bir hava yakaladılar. Sağlıklı yaşam için belli bir seviyeye gelmekteler. Bu kapsamda sağ olsun Antrenörlerimiz gece-gündüz, mesai kavramı demeden emek sarf etmekteler. Düzenli bir şekilde faaliyetlerimiz devam etmekte. Katılımcıları hem teşvik etmek hem de onlara sporu sevdirmek için Bakanlığımız tarafından verilen  Sporcu Karlarını bugün değerli İlçe Kaymakamımız ile taktim ettik. Bu sayede ülke genelinde sporcu sayısı istatistiklerine Beykoz'dan da katkıda bulunmuş da olduk. Amaç ve hedefimiz bundan sonra spora, sportif etkinliklere ilçemizden katılım sayısını arttırabilmek olacak, ulaşabildiğimiz, herkese dokunmak, onları da aramıza katmak istiyoruz. " diye konuştu.

Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün yürüyüş ve egzersiz eğitimlerinde Antrenörlük Görevinde bulunan isimlerden Tuğçe Sevtap Akbaş ise çalışmalar hakkında şu bilgi aktarımında bulundu, " Marmara Üniversitesi Mezunuyum, Artistik Cimnastik dalında antrenörlük ifa ediyorum. Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesinde haftanın 3 günü ki bunların ikisi Hidiv Kasrında diğeri Kanlıca Tesislerimizde Saat 9'da oluyor oluyor, Beykozlularla buluşuyoruz. Önce 3 kilometrelik parkur yürüyüşümüzü yapıyoruz. Ardından ise denge ve egzersiz eğitimimiz ile programı sonlandırıyoruz. "

Beykoz İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Küçük son olarak etkinliklere katılmak isteyen vatandaşların Beykoz Merkez'de bulunan Gençlik-Spor İlçe Müdürlüğüne başvurularını yapabileceklerini hatırlatırken, " 7'den 70'e herkesi, tüm Beykozluları spor ile buluşturmak istiyoruz. Gelen talepleri grup ve saatler olarak birlikte belirliyoruz " dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder