21 Eylül 2020 Pazartesi

ORTAÇEŞMESPOR'DAN LİGLER İLE İLGİLİ AÇIKLAMA VAR...

 


İstanbul Süper Amatör Lig takımları başta olmak üzere tüm Amatör Spor / Futbol Camiasında cevabı aranan soru bu...2020-21 Sezonunda Lig maçları oynanacak mı? oynanacak ise ne zaman başlayacak? başlayacaksa kulüplerden neler istenecek?

Tabii ki bu soruların cevapları ve beklentileri özellikle sosyal medyada tartışılmakta, ölçülüp tartılmakta...kimileri her şeyin başı sağlık deyip Ligler başlamasın derken, kimileri de bu işten ekmek kazanan binlerce insan var, onların hali ne olacak sorusu ile oynanmasından yana.

İşte bu görüşlere Ortaçeşmespor'dan bir bakış açısı da geldi...yıllarını Bordo-Beyazlı Kulüp bünyesinde değişik görevlerde geçiren, tesisler sorumlusu, Beykoz ilçesinin bu anlamda en tanınmış simalarından olan Ramazan Ergin ERHA BEYKOZ'a görüşlerini açıklayan bir Mail gönderdi...işte Ergin'in göndermiş olduğu maildeki ifadeleri...

" Hem seviniyorum, hem de üzülüyorum...bu Amatör Maçlar yüzde 95 oynanmaz...futbolcular, antrenörler ve her maçta seyircilerin saldırılarına uğrayan hakemlerimiz için üzülüyorum. Top oynasalar az-çok anlaştığı takımlardan para alacaklardı, belki de işi yoktur, bu futboldan başka işi-gücü yoktur onun için üzülüyorum...

Sevindiğim hususta bu illet hastalığın maçlar oynanmazsa en azından bu anlamda kimseye bulaşmayacağı için oynanırsa çok maçlarda Pozitif Hastalığa yakalanan futbolcu olur. Devletimiz, Sağlık Bakanımız, Bilim Kurulumuz bu hastalık böyle giderse, vakalar, ölümler devam ederse, maçların oynanmasına izin vermezler. Onlar da haklı...devletimize güvenelim...en iyisini bilip en iyi karar verecek olanlar da onlar.

Bizim açımızdan bakacak olursak Ortaçeşme Spor Kulübü olarak hiçbir futbolcu ile anlaşmadık, herkes gibi bizler de devletimizin vereceği kararı beklemekteyiz. Sayın Ali Düşmez Başkanımızın yapacağı hiçbir şey de yok...kendisi de Devletimizin vereceği kararı beklemekte.

İASKF Seçimlerinde Ali Düşmez'in karşısına aday olarak çıkan Fikret Sivri Bey, müsabakaların oynanmasını istiyor. Sayın Fikret Sivri'ye şunu ifade etmek isteriz ki, maçların oynanıp-oynanmayacağına Sayın Ali Düşmez karar vermeyecek. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu bu kararı verecek. Benim, yıllardır Amatör Futbol Camiası içinde olan bir kişi olarak görüşüm o ki maçlar yüzde doksanbeş oynanmayacak, ilk önce sağlık gelir...saygılarımla "

Ramazan ERGİN-Ortaçeşmespor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder